banner2
banner34

Yanarak can verdi...

Girne-Degirmenlik Anayolu üzerinden dün gece saat 23.50 sıralarında meydana gelen kazada bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti

Yanarak can verdi...
banner45

 

Girne-Degirmenlik Anayolu 12-13 km’leri arasında dün gece saat 23.50 sıralarında feci bir trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi ancak polis ölen kişinin kimliğine ulaşamadı.

Kaza, Muhammad İkbal’in sürdüğü TDN 087 plakalı taksi ile kimliği tespit edilemeyen şahsın sürdüğü DD 683 plakalı araç ile yüz yüze çarpışması sonucu oldu. Kaza sonrası TDN 087 araçta maddi hasar meydana gelirken DD 683 plakalı araç alev aldı.

Feci şekilde can verdi

DD 683 plakalı aracın alev alması sonucu araçta yolcu olarak bulunan 25 yaşındaki Mehmet Karakuş kendini alevlerin arasından kurtarabilse de kimliği belirlenemeyen sürücü başaramadı. Polis Basın Subaylığı ölen kişinin yanarak can verdiğini kaydetti.

banner37
İkbal hafif, Karakuş ağır yaralandı

Kaza sonrası TDN 087 plakalı taksi sürücüsü Muhammad İkbal hafif yaralanırken, yanan araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Karakuş ağır yaralandı. Yaralılar, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ölüm tehlikesi geçirdiler

 

Kazanın ardından Girne-Degirmenlik Anayolu trafik akışına kapatıldı. Ancak olay yerinde görevini yapan Girne Trafik Şubesi polis memurları çok sayıda bölge karakollarından takviye olarak giden memurlar ve gazeteciler, olay yerine hızla giren bir araç yüzünden ezilme tehlikesi geçirdi. Plakası ve kim olduğu tespit edilemeyen bir kişi arabası ile olay yerine daldı, bütün polis ve gazeteciler ezilmemek için yol kenarlarına sıçradı.

kaynak:havadis

Bahadır AYNA

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 05:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1