banner2
banner34

Yavuz Dizdar’dan çarpıcı iddia: Korona 6 yıl önce vardı

Yavuz Dizdar’dan çarpıcı iddia: Korona 6 yıl önce vardı
banner45

Ünlü Müzik Yapımcısı Dr. Erol Köse ve Araştırmacı Gazeteci Sevda Türküsev ile “Bilmedikleriniz”in ilk bölümüne Doç.Dr. Yavuz Dizdar ve Prof. Mehmet Çilingiroğlu katıldı. Dizdar, koronovirüs ile ilgili çarpıcı açıkmalar yaptı. 

“KİMSE KİMSEYİ ZORLA AŞILAYAMAZ”

banner37
Doç.Dr. Yavuz Dizdar, ‘pandeminin bir komplo olduğunu savunanlar’ın sorulması üzerine şöyle konuştu: 

“İnsan hakları gereği kimse kimseyi zorla aşı yapılamaz. Dünyada mevcut  sistem bizi aşılamaya zorluyor. Ancak aşıların güvenlilik meselesinde hiçbir firma üreticisi bugüne kadar ve ileriye dönük olarak güvence vermedi. Bir buçuk yıldır bir şeyler canlı tutuldu. ‘Hastalık var, yok’ diyemeyiz. Ama hastalık zaten 2015’te Nachher Madison dergisinde yayınlanmış bilimsel makalede anlatılan virüs ile çok fazla benzerlik gösteriyor. Makaleyi yayınlayanlar 6 ay önce bunu erişime açtı.Artık bunu dillendirmeye başladılar.”

“KORONAVİRÜS BENZERİ DEĞİL, BİREBİR KENDİSİ”

“Ben araştırmalara, yazılanlara, bilime bakarım. A sınıfı bir dergide yayınlanıyorsa, doğruluk payı vardır. Makalede virüsün genetik oynamasını, değişken yaş aralarında ki farelerde denemelerin yapıldığını , ileri yaş fareleri öldürdüğünü ve aşısının ve ilacının bulunmadığını yazmışlar.iddiasında bulundu.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1