banner2
banner34

YDP’de Yaprak Dökümü Devam Ediyor

YDP’de Yaprak Dökümü Devam Ediyor
banner45

YDP’de kurultayın hemen sonrasında Bertan Zaroğlu ve ekibinin istifasıyla başlayan bu serüven, milletvekili ön seçiminde zirveye taşındı. 

banner37
YDP’nin 23 Ocak Milletvekili ön seçiminde yaşanan kriz,  her geçen gün sancılı bir hal alıyor. Ön seçimin ardından Kıb-Tek Başkanı, Turan Büyükyılmaz’ın ekibinin istifasıyla başlayan ve Büyükyılmaz’ın Erhan Arıklı’ya karşı muhalefette kalacağını açıklamasının ardından, bir istifa haberi de YDP Parti Meclisi üyesi İsmail Eker’den geldi. 

Eker Yaptığı açıklamada; “YDH hareketinin kurucularından biriyim. Köy köy gezen organizasyonların başını çeken biri olarak, bu yapılanları artık kabul edemiyorum. YDP’nin kurulmasıyla birlikte, iki yıl boyunca Partinin İdari Amir olarak hizmet ettim. 3 yıl boyunca MYK üyeliği yapan biri olarak, Erhan Arıklı’nın yaptıklarını artık kabul edemiyorum. Her şeyi ben bilirim edasıyla yaptıkları hem partiye hem de bizlere zarar veriyor. Bu gidişatın artık çıkılmaz bir hal aldığını görerek, partideki bütün görevlerimden istifa ettiğimi bütün kamuoyuna duyururum” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1