banner2
banner34

Yine tecavüz ve darp!

Hakan Bürgül, ayrıldığı kız arkadaşının evine zorla girerek tecavüz edip öldüresiye dövme suçlamasıyla tutuklandı

Yine tecavüz ve darp!
banner45

​Girne’ye bağlı Boğazköy’de dün sabaha karşı Hakan Bürgül isimli kişi, eski kız arkadaşının kaldığı eve zorla girerek kadınla konuşmak istedi. Polisin mahkeme salonunda anlattığı olay ise tüyler ürpertti.

Ret cevabı alan Bürgül, A.A.’yı öldüresiye döverek kiler odasında tecavüz etti.

Hırsını alamayan eski sevgili, A.A.’yı saçlarından tutup başını yere vurduktan sonra boğazını sıktı.

A.A., olayın şokunu atlattıktan sonra geç saatlerde Boğaz Polis Karakolu’na giderek zanlı aleyhinde şikayetçi oldu.

A.A.’ya yapılan doktor kontrolünde boynunda, kollarında, bacaklarında darp izi ve cinsel muayenede tecavüz izi tespit edilmesi üzerine, Bürgül mahkeme emri ile tutuklandı.

Aleyhine “Cinsel tecavüz, mülke tecavüz, zorla alıkoyma ve darp” suçlarından soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

banner37
Vücudunda darp izlerine rastlandı

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Boğaz Polis Karakolunda görevli polis memuru İlyas Korkmaz, A.A.’nın şikayeti üzerine soruşturma başlattıklarını, kadını Lefkoşa Burhan Nalbatoğlu Hastanesi’ne götürülerek muayene ettirildiğini kaydetti.

Korkmaz, kadının acil serviste ve daha sonra da kadın doğum uzmanı tarafından muayene edildiğini ve vücudunun birçok yerinde darp izleri ve bacak aralarında morluklar olduğunu ve rapor temin edildiğini söyledi.

Tecavüz iddiasını reddetti

Polis, soruşturmanın yeni başladığını zanlı Hakan Bürgül’ün bir gönüllü ifade verdiği, kamera görüntülerinin inceleneceğini ve görgü tanıklarından ifadeler alınacağını belirtti.

Korkmaz bu aşamada zanlı Birgün’ün 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis memurunun ifadesinin ardından söz alan Bürgül, bir ifade verdiğini ve araştırılmasını istediğini, kimseye zorla bir şey yapmadığını iddia etti.

Havadis

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 06:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1