banner2
banner34

YÖK'ten YÖDAK Başkanı Akile Büke'ye hizmetleri için teşekür

Dört yıllık görev süresi dolan Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Akile Büke, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç’a, YÖK İstanbul Ofisinde veda ziyaretinde bulundu.

YÖK'ten YÖDAK Başkanı Akile Büke'ye hizmetleri için teşekür
banner45

Prof. Dr. Akile Büke YÖK İstanbul Ofisinde Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç’a veda ziyaretinde bulunmuştur:
Prof. Dr. Akile Büke şahsına tevdi edilen 4 yıllık YÖDAK Başkanlığı görev süresinin dolduğunu yeni başkanın kısa süre içerisinde atanacağı bilgisi olduğunu, bu süre içerisinde görevine devam ettiğini bildirmiştir. Göreve geldiğinden bu yana KKTC Yükseköğretim Alanının güvenli ve kalite temelli gelişimi için bu alanı yakından bilen bir YÖK Başkanı olarak Sayın Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç’ın vermiş olduğu büyük desteğin bizzat şahidi olduğunu dile getirmiştir. Bu süreçte kendileriyle sürekli istişare içinde olmanın doğru adımların atılması konusunda kendisine ışık tuttuğunu belirtmiştir.

banner37
Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç’a ve nezdinde YÖK’e, bu süreçte şahsına ve KKTC Yükseköğretim Alanına verdikleri destekler için  minnet ve şükranlarını sunmuştur.
 
Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç KKTC Yükseköğretim alanının zorlu bir süreçten geçtiğini ve güvenli ve kalite bazlı gelişimi için Prof. Dr. Akile Büke’nin gösterdiği gayretleri yakından takip ettiklerini bildirmiştir. Bu süreçte başarılı çalışmaları ve üstün gayretleri nedeni ile Prof. Dr. Akile Büke’yi tebrik etmiş ve 4 yıllık süre zarfında işbirliği içinde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirmiştir.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2021, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1