banner2
banner34

Yükseköğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi YÖBİS Burs Başvuru Sistemi’nin Cuma günü bir günlüğüne açılacağını duyurdu

Yükseköğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi YÖBİS Burs Başvuru Sistemi’nin Cuma günü bir günlüğüne açılacağını duyurdu
banner45
banner46

Yükseköğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi, YÖBİS Burs Başvuru Sistemi’nin 5 Mayıs Cuma günü bir günlüğüne açılacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Yükseköğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre, YÖBİS Burs Başvuru Sistemi, 6 Şubat depreminin yarattığı olumsuzluklardan dolayı burs başvurularını tamamlayamayan öğrenciler için 5 Mayıs Cuma günü bir günlüğüne açılacak.

banner37
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2022-2023 öğretim yılı Bahar dönemi burs başvurularında öğrencilerimiz Türkiye’de yaşanan 6 Şubat 2023 depreminin yarattığı olumsuzluklardan dolayı burs başvurularını tamamlayamamıştır. Bu nedenle öğrencilerimizin yaşadığı mağduriyeti giderebilmek adına, YÖBİS Burs Başvuru Sistemi 5 Mayıs 2023 tarihinde bir günlüğüne açılacaktır. Burs tüzüğü gereği 2022-2023 öğretim yılı Bahar dönemi için ek burs başvuruları, 5 Mayıs 2023 tarihinde //yobis.mebnet.net/ adresinden online olarak yapılabilecektir.

Yükseköğrenim gören ve 2022-2023 bahar dönemi için ek burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimizin yukarıda belirtilen internet adresinden gerekli işlemleri tamamlaması gerekmektedir”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1