banner2
banner34

 Zaroğlu: Herkes haddini bilsin

 Zaroğlu: Herkes haddini bilsin
banner45
banner46

YDP Lefkoşa Milletvekili Bertan Zaroğlu, Kıbrıs Net Haber’de yayınlanan Kurtuluş Sözmen’in hazırladığı ve sunduğu Ters Köşe programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Partinin dokuzbin üyesiyle seçime gideceği ve kurultay tam bir şölen havasında geçecektir dedi.

Zaroğlu yaptığı açıklamada “ On kişi sabahtan akşama kadar oturup klavye delikanlılığına soyunmuş durumdadırlar. Üyeler arasında nifak tohumları sokmayı görev edinmişlerdir. Akıllı olacaklar, bu partiyi kimseye böldürmeyiz ve yedirtmeyiz. Bertan Zaroğlu da Erhan Arıklı da bütün üyelerin adayıdır. Herkesi buradan uyarıyorum, herkes haddini ve hukukunu bilecektir. Sağduyulu mesajlar en doğru şekilde verilmesi gerekmektedir.

Neden belden aşağı vurulmaya çalışıyor. Bu parti kimsenin bölebileceği bir parti değildir. Hepimizin birlikteliğiyle güçlüyüz. Sn. Başkanın kaybedince çeker giderim sözlerini tamamen karşı çıkıyorum. Ben asla bakanlık koltuğunda oturma sevdalısı olmadım asla da olamayacağım. Ben seçilsem bile Erhan Arıklı, bakanlık koltuğunda oturmaya devam edecektir. Kimseden korkumuz asla olmadı. Bertan Zaroğlu olarak  11 Nisan’da seçimi kazandığımda bu koltukta oturmayacağım.

Bizimle beraber birlik ve beraberlik mesajını net bir şekilde verecektir. Bunu buradan net bir şekilde söylemek isterim. Sn. Başkanla benim asla bir sorunum yoktur. Benimle de bir sorunu asla yoktur. Demokratik hakların olduğu bir kurultay olacaktır. Bertan Zaroğlu’da Erhan Arıklı’ da bizimdir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1