banner2
banner34

Zurnacılar: Halkımız rahat olsun, çok kısa sürede, daha güzelini inşa edeceğiz

Zurnacılar: Halkımız rahat olsun, çok kısa sürede, daha güzelini inşa edeceğiz
banner45

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar yaşanan yangınla ilgili BRT‘ye değerlendirmede bulundu.

Zurnacılar, restaurant belediyeye ait,halkın restaurantı olduğunu ve şu an tamamen yanmış olmasından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini söyledi ve yapının ahşap olmasından dolayı yangının çabuk yayıldığını belirtti.

Mustafa Zurnacılar restaurantın en kısa sürede yeniden yapılandırılacağını dile getirerek ” Halkımız rahat olsun, çok kısa sürede, daha güzelini inşa edeceğiz” dedi.

banner37
Zurnacılar yaşanan pandemi, döviz krizi gibi olayların belediyeleri zora koyduğunu ancak Yeniboğaziçi Belediyesi’nin, bir turizm beldesi olan bölgeye çeşitli yatırımlar yapmayı sürdürdüğünü ve bir çok kamu arazisini halkına kazandırdığını belirtti.

Zurnacılar, restorantta 4'üncü kez yangın çıktığını bu yüzden de farklı düşüncelere kapıldıklarını fakat yangının büyük olasılıkla mutfaktan çıkmış olabileceğini vurguladı.

Önümüzdeki günlerde Pulya Festivali’nin yapılacağını ancak komitenin ivedilikle toplanıp konuyla ilgili bir karar üreteceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: BRTK

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1