Lefkoşa Türk Belediyesi’nin şehrin genelinde başlattığı asfaltlama çalışmaları Ortaköy, Göçmenköy ve Küçük Kaymaklı bölgeleri ile devam ediyor.
5 Şubat Perşembe gününden itibaren Ortaköy 1. Sokak’ta asfalt kemirme ve ardından asfalt kaplama çalışmaları yapılacaktır. Çalışmalar süresince sokak trafiğe kapı olacaktır.

7 Şubat Cumartesi ve 8 Şubat Pazar günleri Şht. Yüzbaşı Tekin Yurdabak Caddesi'nde (eski köprüden Göçmenköy ışıklarına kadar olan kısım) asfalt kemirme ve ardından asfalt kaplama çalışmaları yapılacaktır. Çalışmalar süresince trafik akışı tek şerit olacaktır.

Sağlık Bakanlığı'ndan KKTC’de tüp bebek tedavisi gören ve şüphe taşıyan ailelere başvuru çağrısı
Sağlık Bakanlığı'ndan KKTC’de tüp bebek tedavisi gören ve şüphe taşıyan ailelere başvuru çağrısı
İçeriği Görüntüle

9 Şubat Pazartesi gününden itibaren Küçük Kaymaklı'da bulunan Şht. Mehmet Kemal Sokak'ta asfalt kemirme ve ardından asfalt kaplama çalışmaları yapılacaktır. Çalışmalar süresince sokak trafiğe kapalı olacaktır.
Bu güzergahları kullanacak sürücülerin trafik yönlendirmelerine dikkat etmeleri rica olunur.

Muhabir: Emrah Yedek