banner2
banner34

GAÜ yetkilileri Ertuğruloğlu, Çavuşoğlu ve Gürçağ’ı ziyaret etti

GAÜ yetkilileri Ertuğruloğlu, Çavuşoğlu ve Gürçağ’ı ziyaret etti
banner45

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yetkilileri üniversitede düzenlenecek "Farmasötik ve Tıbbi Cihaz Alanlarında Kalite Kontrolün Önemi" konulu seminer öncesinde Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ‘ı ziyaret etti.

GAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre GAÜ Rektörü  Ali Haydar, Rektör Yardımcısı Oya Ertuğruloğlu ve GAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Ali Ünyayar tarafından yapılan ziyaretlerde seminer ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

banner37
-Seminer 26 Mayıs’ta

GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde 26 Mayıs’ta Perşembe günü 10:00-12:00 saatleri arasında yapılacak 'Farmasötik ve Tıbbi Cihaz Alanlarında Kalite Kontrolün Önemi' konulu seminere ASP Sterilizasyon, Kalite Kontrol Laboratuvar Sorumlusu Fadime Hoşoğlu Leahy ve İsviçre’den Moderna Kalite Kontrol Direktörü Aslı Yazıcı Bischof katıllacak.

İsviçre'den Moderna ve Johson and Johnson firmalarının kalite kontrol direktörleri de seminer kapsamında, firmalarındaki işleyiş düzeni, kalite kontrol yönetimi konusunda konuşacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1