banner2
banner34

Özgöçmen, Başlıca hedeflerinin neler olduğunu açıklayarak dikkat çekti

Özgöçmen, Başlıca hedeflerinin neler olduğunu açıklayarak dikkat çekti
banner45

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası (KTHES) eski başkanı Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği (KTHEB) yeni Başkan adayı Ali Özgöçmen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda aday olduğu seçimde başkanlığa getirilmesi halinde ekibi ile birlikte hedeflerinin neler olduğunu paylaştı.

İşte Özgöçmen'in paylaşımı;

BAŞLICA HEDEFLERİMİZ ..

ŞİMDİ DAHA BÜYÜK KALICI YATIRIMLARIN ZAMANIDIR.!

Toplum içinde varlığımızın daha etkin bir şekilde hissedilmesi, birliğimizin kurumsallaşma ayağının en önemli unsuru olan özünde meslektaşlarımızın genelde tüm yurttaşların da faydalanabileceği bir kompleks kurulması çalışmalarına hızlıca başlanması temel hedeflerimizden biri olacaktır.

Bu tesis içerisinde kreş,toplantı salonu ,tiyatro salonu, eğitim salonu, kütüphane, konaklama ve dinlenme alanı, yürüyüş parkuru, halısaha,tenis kortu, düğün salonu gibi gerçek anlamda önümüzdeki 20 yıla hizmet edecek bir projeden bahsetmekteyiz. Çok zor hatta imkansız gibi gözüken bu hedefin iyi bir vizyon, planlama ve etaplar dahilinde gerçekleşmesi mümkün olup başarılabileceğini göstermek isteriz.

DÜNYA İLE ENTEGRASYON,BİLGİ VE BİLİM.

Yurtiçi ve yurt dışındaki sağlık örgütleri ile etkin diyaloglar sağlanıp hem dünyadaki gelişmeleri takip edebilmek adına hem de ülkemizdeki varlığımızın yurt dışında hissedilebilmesi adına girişimlerde bulunmak çalışmalar üretmek ve bilime katkı koymak.

banner37
Bilimsel araştırma yapıp, kitap ,dergi vb. yayın yapmak isteyen meslektaşlarım maddi manevi desteklemek , bu tür konularda meslektaşlarımın teşvikini sağlamak.

ETKİN SOSYAL FAALİYET.

Sosyal alanlarda meslektaşlarımızın daha etkin katılımının sağlanması için folklör, halı saha turnuvaları , voleybol/basketbol vb. takımlarının kurulması için çalışma yapılıp maddi manevi desteklenmesi..

ÜYE KARTLAMIZA DEĞER KAZANDIRMAK.

Birlik üye kartlarımıza ,yurt içi ve yurt dışında yapılacak (otel,hastane, kreş vb gibi) indirim anlaşmalarından üyelerimizin faydalanmaları sağlanarak değer kazandırmak.

DENETİM.

Birliğimizin görevi olan denetleme ayağının bilhassa özel hastaneler üzerinde daha güçlü ve etkin yapılmasını sağlayarak özel sektör çalışanı üyelerimizin mağduriyetlerinin azaltılması çalışmaları başlıca hedeflerimiz arasındadır.

Sevgiyle kalın..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1