banner2
banner34

Aşı karşıtlarının hedefindeki doktor ölü bulundu!

Aşı karşıtlarının hedefindeki doktor ölü bulundu!
banner45

Avusturya'da aşı karşıtları tarafından ölümle tehdit edilen doktor Lisa-Maria Kellermayr muayenehanesinde ölü bulundu. Savcılık, odasından intihar notu bulunduğunu fakat otopsi yapılacağını açıkladı.

Avusturya'da aşı karşıtları ve pandemi komplo teorisyenlerden ölüm tehditleri alan Lisa-Maria Kellermayr isimli doktor muayenehanesinde ölü bulundu.  Pandemi boyunca aşı karşıtlarından ölüm tehditleri alan Avusturyalı doktor Kellermayr'ın intihar ettiği açıklandı. 

banner37
ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ

Salgın dönemi boyunca sık sık medyaya röportajlar veren Kellermayr, pandemiyle mücadele ve aşı olma mesajları vermişti. Savcılıktan yapılan açıklamada bir intihar notu bulunduğu ancak ölüm nedeninin açıklanması için otopsi sonucunun bekleneceği belirtildi.

KORKU TACİRLİĞİ KAMPANYALARINA SON VERİLMELİ

Avusturya geçtiğimiz günlerde Kovid-19 aşısını zorunlu kılma planından vazgeçmişti. Ülkede karantinalar ve aşı kampanyaları on binlerce kişi tarafından protesto edilmişti. Kellermayr'ın ölüm haberinin ardından hükümetten yapılan çağrıda doktorlara yönelik olarak yapılan yıldırma ve korku tacirliği kampanyalarına son verilmesi istendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1