banner2
banner34

Acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu!

Son zamanlarda ciddi derecede kilo veren Nur Yerlitaş, yaşadığı sağlık sorunlarının ardından kardeşinin de iknası sonucunda doktora muayene olmaya gitti. Hastanede yapılan gerekli tetkiklerin sonrasında ünlü moda tasarımcısı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konuldu. Acil ameliyata girecek Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?

Acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu!
banner45
banner46

 

Son dönemlerde hızlı bir şekilde aşırı kilo vermesi sonucunda bambaşka bir görünüme kavuşarak görenleri hayrete düşüren Nur Yerlitaş, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Yaşadığı bu problemlerin panik atak nedeniyle meydana geldiğini düşünen ve elde ettiği yeni görünümle görenleri hayrete düşüren Nur Yerlitaş, kardeşinin de iknasıyla birlikte beyin cerrahı olan Prof. Dr. Necmettin Pamir'e muayene olmaya gitti. Geçtiğimiz yıl hastanede gerekli incelemeler sonrasında kendisine meme kanser teşhisi konulan, ve kardeşinin de mevcut halinden şüphelenmesinin akabinde tekrardan hastaneye giden ünlü moda tasarımcısı Nur Yerlitaş'a bu kez de hastalığın nüksetmesinden ötürü yapılan testlerin sonucunda beyin kanseri teşhisi konuldu. Pazartesi günü apar topar ameliyathaneye alınacak Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu doktoru tarafından açıklanacak. 

NUR YERLİTAŞ KİMDİR? HAKKINDA BİLİNMEYENLER...

Ünlü moda tasarımcısı Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Nurella lakabıyla nam salan ve baba tarafından Giresun'lu olan Nur Yerlitaş'ın annesinin ismi Saadet Yerlitaş'tır. Anne tarafından Arap kökenli olan Nur Yerlitaş, 80'lı yılların başında kariyerine moda alanında başlamıştır ve 2011 tarihi itibariyle Show TV ekranlarda yayın hayatına başlayan ''Bugün Ne Giysem'' adlı moda programında jüri üyesi olarak karşımıza çıkmıştır. Nişantaşı'nda yaşayan Nur Yerlitaş; kendisinin modacı olarak tarif edilmesine karşı olup bunun yerine, “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” şekilde tanımlamaktadır. Şu anki dönemde pek çok ünlü kişinin sahne kostümünün tasarımı üstlenmektedir ve 2015 tarihinde ekranlarda yer alan ''Bu Tarz Benim'' isimli yarışma programının jüri koltuğunda oturmuştur. İtalya‘nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi bulunmaktadır ve dobra bir karaktere sahip olmasıyla tanınmaktadır. Öte yandan her ne kadar moda alanında tanınan kişi olsa da  2007 tarihinde Show TV ekranlarında Şebnem Dönmez‘in sunuculuğu üstlendiği “Bak Kim Dans Ediyor” isimli yarışma programının jüri üyeliğini yapmıştır.

[nur]

banner37
NUR YERLİTAŞ'IN SON DAKİKA SAĞLIK DURUMU! DOKTORU AÇIKLADI...

SAĞLIK DURUMU: ‘’NUR HANIM UYANDI VE KONUŞABİLİYOR, HALEN YOĞUN BAKIMDA’’

Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Nur Yerlitaş'ın sağlık durumuna ilişkin şu ifadelere yer verdi: “Nur Yerlitaş hastanemiz tarafından takip edildi, bu takipler sırasında yapılan değerlendirmede beyninde bir problem olduğu görüldü. Bunun üzerine Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat edildi. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek.''

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ünlü sanatçının ‘beyin kanseri olup olmadığı’na dair yöneltilen soruların ardından; “Patolojiden net olarak böyle bir sonuç gelmeden beyinde ya da vücutta gördüğümüz hiçbir kitleyi baştan kanser olarak adlandırmıyoruz. Bunun için veriye ihtiyacımız var ve takipteyiz” diye konuştu.

NUR YERLİTAŞ 2-3 GÜN YOĞUN BAKIMDA TUTULACAK…

Beyin ameliyatlarından sonra hiçbir sorun yaşanmasa bile ilerleyen birkaç gün hastaların yakın tedavi amaçlı yoğun bakımda tutulduğunu ifade eden Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu: “Nur hanımı 2-3 gün yoğun bakımda tutacağız” sözlerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1