banner2
banner34

Aleyna Tilki'nin 'Gomis' paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Aleyna Tilki'nin 'Gomis' paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı
banner45

Süper Lig’de istediği performansı sergileyemeyen Galatasaray, devre arasında transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Lig ve Avrupa’da gol sıkıntısı yaşayan sarı-kırmızılı ekip, eski Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis’i tekrardan renklerine bağladı.

''GOMİSİ GETİRDİM, BAŞARDIK”

Galatasaray’ın transferini duyurmaya hazırladığı Gomis hakkında ilk açıklama ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’den geldi. Aleyna Tilki sosyal medya platformu Twitter’dan yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın Gomis transferini bitirdiğini duyurdu. Genç şarkıcının ''Gomisi getirdim, başardık!'' açıklaması hayranları tarafından beğeniyle karşılandı.

banner37
“GÜLÜMSEMEM HER ŞEYİ ANLATIYOR”

Fransız golcü Gomis ile birlikte verdiği pozu sosyal medyada paylaşan Tilki, "Az önce iyi bir haber aldığınızda... Gülümsemem her şeyi anlatıyor." yorumunu yaptı. Gomis, Türkiye'ye geldiği ilk günlerde Aleyna Tilki'nin 'Sen olsan bari' şarkısını söylerken bir video paylaşmış, sonrasında ise gol sevinci, şarkıyla özdeşleşmişti.

GOL KRALI OLMUŞTU

Öte yandan Süper Lig’de 2017-2018 sezonunda 29 gol atarak gol kralı olan ve Galatasaray forması ile 42 resmi maçta 32 kez fileleri havalandırdı. Serbest statüsünde bulunan Fransız golcü Gomis'in, Galatasaray ile performansa dayalı opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşma yapıldığı bildiridli.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1