banner2
banner34

Athena Gökhan otobüste kalıyor!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki akşam Levent’te bulunan bir benzin istasyonunda görüntülendi.

Athena Gökhan otobüste kalıyor!
banner45
banner46

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki akşam Levent’te bulunan bir benzin istasyonunda görüntülendi.
Ekibiyle birlikte geldiği benzin istasyonunda marketten alışveriş yapan Gökhan Özoğuz, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
Sözlerine Ankara’ya konsere gittiğini belirterek başlayan Gökhan Özoğuz, “Konserlerimiz devam ediyor. Yeni albüm çalışmamız var. Bir yandan da film projesiyle uğraşıyoruz” dedi. Önümüzdeki eylül ayında film çekimlerinin başlayacağını söyleyen Özoğuz, “Şu an senaryo yazılıyor. Çok güzel bir iş olacak” diye konuştu.
“Murat onore etmek istemiştir”

banner37
Geçtiğimiz yıl yer aldığı ‘O Ses Türkiye’deki jüri koltuğunu yeni sezonda Beyazıt Öztürk’e bırakan Gökhan Özoğuz, Murat Boz’un “O Ses şu an altın çağını yaşıyor” açıklamasını yorumladı.
Ünlü şarkıcı, “Murat o şekilde yorumlarken oradaki coşkuyla söylemiştir. Her dönem kendine has güzeldir. Seda Hanım ve Beyazıt’ı herhalde onore etmek istemiştir. Murat kötü bir arkadaşımız değil iyi arkadaşımızdır.” dedi.
Gökhan’ın otobüsü
Röportaj sonrası ekibiyle birlikte iki katlı turne otobüsüne binen Özoğuz, “Genelde turnelerimizde otobüs kullanıyoruz. Evden daha rahat uyuyoruz. Beşik gibi sallanıyor.” dedi.
Özoğuz daha sonra konser için Ankara’ya doğru yola çıktı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1