banner2
banner34

Balayına KKTC'ye gelebilirim

Amerikalı model, aktris ve şarkıcı Paris Hilton Platinum Rush European 2018 Avrupa turnesi kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) DJ performansı sergiledi.

Balayına KKTC'ye gelebilirim
banner45

Amerikalı model, aktris ve şarkıcı Paris Hilton Platinum Rush European 2018 Avrupa turnesi kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) DJ performansı sergiledi. Basın mensuplarının karşısına çıkan Hilton, bir soru üzerine balayı için KKTC'ye gelebileceğini söyledi.

Paris Hilton, Platinum Rush European 2018 Avrupa turnesi kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) DJ performansı sergiledi. 

Bir otelde binlerce kişinin katıldığı partide muazzam bir şov gerçekleştiren Hilton, izleyenleri büyüledi.

Muhteşem bir havai fişek gösterisi ile başlayan şov gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Hilton kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları ile de tek tek ilgilendi.

Dün öğle saatlerinde özel jetle İbiza’dan hareket ederek Ercan Havalimanı’na inen Hilton, Limak Turizm Grubu Başkanı Kaan Kavaloğlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Hilton böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Başka organizasyonlar olması durumunda da seve seve tekrardan geleceğim" dedi. 

banner37

Bir basın mensubunun "Balayına KKTC'ye gelmeyi düşünür müsünüz? sorusuna Hilton, "Tabii ki, memnuniyetle gelebililirim" yanıtını verdi. 

Dj'lik yaparak KKTC'nin her tarafından gelen hayranlarına eğlenceli saatler yaşatan
Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, hayranları ile konser öncesi bir araya gelerek resim çektirdi. Yoğun ilginin yaşandığı gecede sevenleri, Hilton ile fotoğraf çektirmek için kuyruk oluşturdu.

HERKESİ COŞTURDU

Basının da yoğun ilgi gösterdiği gecede Hilton siyah şık kıyafeti ile sahneye çıktı. Etkinlik öncesi muhteşem havai fişek gösterisi ile birlikte gösterisine başlayan Hilton, kısa bir konuşma yaparak tüm sevenlerini selamladı.

Seyircilerine eğlenceli vakitler geçirmelerini temenni ettiğini söyleyen Hilton, Kıbrıs'ta olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Paris Hilton için özel olarak kurulan podyumda lazer ışıkları ile ayrı bir zenginlik katarak hayranlarına eşsiz bir gece yaşattı.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 07:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1