banner2
banner34

Elton John’dan darbe mesajı

9 Eylül’de konser için Antalya’ya gelecek olan İngiliz şarkıcı Sir Elton John’dan önce ‘anlamlı’ mektubu ulaştı.

Elton John’dan darbe mesajı
banner45

Efsane şarkıcı Expo 2016 Ajansı’na yazdığı satırlarda yaşananları ‘baş ağrısı’ olarak niteledi: Yaşananlar demokrasi ve özgürlük ortamını bozmaya yönelik. Bu girişim güzelliklerin üzerine gölge düşüremez. Konserimi büyük zevkle gerçekleştireceğim.

banner37
EXPO 2016 Antalya’da 9 Eylül Cuma günü konser verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı Sir Elton John, mektup gönderdi. EXPO 2016 Antalya Ajansı’na gönderdiği mektupta, Türkiye’de yaşananların demokrasi ve özgürlük ortamını bozmaya yönelik olduğunu vurgulayan John, “Türkiye’deki konserimi büyük bir zevkle gerçekleştireceğim” dedi. Türkiye’yi daha önce verdiği konserlerden dolayı çok yakından tanıdığını belirten Elton John mektubunda yaşananları bir ‘baş ağrısı’ olarak nitelendirerek olayların Türkiye’nin demokrasi ve özgürlük ortamını bozmaya yönelik yapıldığının farkında olduğunu ifade etti.

DEMOKRASİ MÜCADELESİ BEYAZPERDEDE
‘Uluslararası Demokrasi Film ve Kültür Festivali’ ilk kez 2017’de düzenlenecek. Her yıl 15 Temmuz-10 Ağustos günleri arasında  Uluslararası Demokrasi Bilinci Derneği tarafından organize edilecek festivalde, demokrasinin değeri ve önemini vurgulayan uzun ve kısa metraj filmler sinemaseverlerle buluşacak. Festivalin amacının; ulusal ve uluslararası kamuoyuna 15 Temmuz’da Türkiye’de yaşananlarla ilgili doğru bilgi akışının sağlanması olarak açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 08:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1