banner2
banner34

Fenomeni, Milyarderin Yatında Ölü Bulundu

Fenomeni, Milyarderin Yatında Ölü Bulundu
banner45


  

Instagram üzerinden kazanç sağlayan ve aynı zamanda manken olan Sinead McNamara, Yunanistan açıklarındaki milyarderin yatında asılı vaziyette bulundu. Genç mankenin neden ve kim tarafından öldürüldüğü araştırılmaya devam ediliyor.

banner37
Meksikalı iş adamı Alberto Bailleres'in sahibi olduğu Mayan Queen IV isimli yat üzerinde ölü bulunan McNamara'nın intihar ettiği dile getirildi. Yunanistan'ın Kafelonya Adası açıklarında bulunan ve şaibeli bir şekilde öldüğü ifade edilen Avustralyalı mankenin yaklaşık dört aydır yatın sahibiyle birlikte olduğu aktarıldı.

Yunanistan’da yaşayan kardeşini ziyaret etmek istediği için bu tarafa geldiği belirtilen fenomenin, yatın arka kısmında ölü olarak bulunduğu ve konu hakkında araştırma başlatıldığı dile getirildi. Yunan polisi tarafından bulunan McNamara'nın 700 milyon TL değerinde olan teknede çalıştığı kaydedildi.

Yatın sahibi Alberto Bailleres'in yatı terkettiği, mürettabatı ise genç mankene bıraktığı ortaya çıktı. Şu anda nerede olduğu belli olmayan iş adamının araştrılması devam ediyorken genç mankenin ne sebeple kendini astığı bilinmiyor. Ayrıca 20 yaşındaki fenomenin ölüm haberi de sosyal medyada büyük yankı uyandırmayı başardı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1