banner2
banner34

johnny Depp Sırbistan'da yeni hayata başladı

johnny Depp Sırbistan'da yeni hayata başladı
banner45

Amber Heard ile yaşadığı olaylı boşanma ve şiddet skandalından sonra pek çok projesi iptal edilen ve Hollywood’dan aforoz edilen Johnny DeppSırbistan’da Devlet Günü kutlamaları kapsamında madalya aldı.

58 yaşındaki Amerikalı oyuncu, altın liyakat madalyasıyla ödüllendirildi.

Belgrad’daki törende madalyayı Depp’e Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, “kamu ve kültürel faaliyetlerde, özellikle film sanatı alanında ve Sırbistan Cumhuriyeti'nin dünyada tanıtımında üstün başarılar göstermesi” nedeniyle verdi.

Depp, “Cumhurbaşkanı Vucic’e içtenlikle teşekkür ederim. Bu liyakat madalyasıyla gitme şerefi verilirse, bunu bana bahşetme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

“Yeni bir hayatın başlangıcındayım ve bunu seviyorum. Yeniden başlamayı seviyorum” diyen Depp, “Burada başlangıç yapmak istiyorum” şeklinde konuştu

banner37
Ünlü aktör, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da Minimata filmini çekmiş, ayrıca Sırp yapımı Puffins adlı animasyon dizisinde bir karakteri seslendirmişti.

Amber Heard ile yaşadığı olaylı boşanmadan sonra, adı sürekli eşine şiddet gösterdiğine dair haberlerle anılan Johnny Depp'in pek çok projesi iptal edilmişti. Ünlü aktör, skandallardan sonra Fransız yönetmen Maiwenn’in yeni filminde Fransız Kralı Louis XV karakteriyle beyazperdeye dönecek.

Depp’in kariyeri, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard tarafından şiddetle suçlanmasından ve şiddet uyguladığı mahkeme tarafından kabul edildikten sonra düşüşe geçti. Ünlü aktör, kendisine “kadın döven” dediği için İngiliz The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmesinin ardından Fantastik Canavarlar 3 filminden de kovuldu.

Depp’in en son rol aldığı yapım, savaş fotoğrafçısı W. Eugene Smith’i anlatan Andrew Levitas imzalı Minamata’ydı. Ancak 2020 yapımı film henüz gösterime girmedi.

Bir Hollywood yapımcısı Depp’e dair şunları söylemişti:

"Geçen 35 yılda ona hiç hayır denmedi. Bu Hollywood’da tipiktir ama bu boyutta olanını hiç görmemiştim. Onunla artık çalışamazsınız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1