banner2
banner34

Seda Sayan yeniden nikah masasına oturuyor!

Seda Sayan yeniden nikah masasına oturuyor!
banner45

Daha önce 6 kez evlenen ünlü şarkıcı Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük sevgilisinin evlilik teklifine ‘evet’ dedi. Evlilik kararıyla yeniden gündeme bomba gibi düşen Sayan, birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'le nikah masasına oturacak.

59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan magazin gündemine yeniden bomba gibi düştü. Daha önce 6 kez evlenen Sayan, birlikte çalıştığı kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten’in evlilik teklifine ‘evet’ dedi.

"TAM EVLENECEK ZAMANMIŞ"

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim" demişti.

banner37

DAHA ÖNCE 6 KEZ EVLENDİ

Ünlü şarkıcı, 1990 yılında Sinan Engin'le dünyaevine girmiş, aynı yıl Oğulcan adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Eski futbolcu ile Seda Sayan, 1995'te boşanma kararı almıştı. İlk evliliğini 1987 yılında Rıdvan Kılıç'la yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan şarkıcının bu yedinci evliliği olacak.

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?

Çağlar Ökten doğma büyüme aslen Mersin, Tarsus’ludur. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. Çok küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir. 7 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Ökten, okul müsamereleri ile başladığı sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonu ile devam etmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, Sayan'ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2022, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1