banner2
banner34

Semih Hazal’ı aldattı mı?

Kısmetse Olur’un bomba isimleri dışarıda olunca bombalar da Kısmetse Olur’da değil dışarıda patlıyor. Kısmetse Olur’dan el ele ayrılan Hazal ve Semih’te sular durulmak bilmiyor

Semih Hazal’ı aldattı mı?
banner45

Geçen hafta yaşanan şok gelişme ile Kısmetse Olur'dan Hazal Babalık elenmişti. Yarışmanın en sevilen gelin adaylarından olan Hazal'ın Semih ile düzenli giden bir ilişkisi vardı.

Sevgilisinin elenmesine dayanamayan Semih Hazal'ı elinden tutup götürerek yarışmayı terk etmişti.

Geçtiğimiz hafta boyunca Semih'in evi terk etmesi Kısmetse Olur evinin gündeminden düşmedi.

Hatta gelin adaylarından Aycan, Semih'in Hazal'ı yarışmadan götürdüğünü ama yarışmadan ayrıldıktan sonra Hazal'ın telefonlarına bakmadığını iddia etti. Hatta Kıbrıs'a gidip tatil yaptığını da ekledi.

'BEN SEVGİLİME GÜVENİYORUM' DEMİŞTİ AMA...


Bunun üzerine Hazal ve Semih çifti, Semih'in Kıbrıs'a gittiğini ancak diğer iddiaların doğru olmadığını sosyal medya hesaplarından açıkladı. Hazal 'Ben sevgilime çok güveniyorum, böyle şeylere inanmayın' diye de ekleme yaptı.

banner37

Ancak dün akşam şoke edici bir gelişme daha yaşandı.

18 Aralık'ta yani dün akşam Hazal resmi Instagram hesabından Semih’in kendisini aldattığını açıkladı ve ilişkinin bittiğini duyurdu; sonrasında ise Semih asla onu aldatmadığını o fotoğrafta ki kızların kendi sosyal çevresinden normal kız arkadaşları olduğunu açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1