banner2
banner34

Serdar Ortaç, zehirlendi

Serdar Ortaç, zehirlendi
banner45

Pop müziğin en sevilen isimlerinden olan Serdar Ortaç, alkolle birlikte ilaç kullandığı için zehirlendi. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde vasiyetini açıkladığı bilinirken korkutan haberi Seren Serengil, canlı yayında duyurdu.

Geçtiğimiz cuma günü Kıbrıs'ta Serdar Ortaçgil ile konser veren Seren Serengil, canlı yayında yaptığı açıklama ile herkesi korkuttu. Ünlü popçunun zehirlenerek hastaneye kaldırıldığını duyuran Serengil, programda Ortaç'a uyarılarda bulundu.

Sunucusu olduğu programda Serdar Ortaç'ın sahneden sonra zehirlenerek fenalaştığını söyleyen Seren Serengil, Kıbrıs'ta yaşanan zor anları anlattı. Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden Ortaç'a seslenen Arto ise dikkat çeken açıklamalar yaptı.

banner37
"İLAÇLA BİRLİKTE ALKOL KULLANMAZSA İYİ OLUR"

 Programın bir diğer yorumcusu Arto ise "İlaçla birlikte alkol kullanmazsa iyi olur. Zaten ileri derecede bir hastalığı var. Bu kadar değerli bir insan olup neden kendine bakmadığı çok üzüntü verici. İlaç değiştirmiş olabilirsin ama bunu alkolle birlikte yaparsan çok zorlanırsın. Freni boşalmış kamyon gibisin. Sen çok değerli bir adamsın" ifadelerini kullandı.

VASİYETİNİ AÇIKLAMIŞTI

Kıbrıs'taki sahnesine çıkmadan önce kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Serdar Ortaç, vasiyetini açıklamıştı. Resmi bir işlem yaptırmadığını söyleyen Ortaç, "Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına, avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünün ise Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum" demişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1