banner2
banner34

Şok görüntüler ortaya çıktı

Bugün ortaya çıkan son dakika kamera görüntüleri gündeme adeta bomba gibi düştü. Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin tek celsede boşandığı eski eşi Sinem Gedik ve şarkıcı İntizar'ın eşcinsel ilişki yaşadığı...

Şok görüntüler ortaya çıktı
banner45

Mustafa Ceceli'nin kendisine kim tarafından gönderildiğini bilmediği video görüntülerinde eski eşiyle birlikte şarkıcı İntizar'ın yatakta samimi şekilde birlikte olmaları aralarında ilişki yaşanacağı konusunu gündeme getirdi. Görüntülerin ardından şarkıcı Mustafa Ceceli mahkemeye giderek çocuğunun velayetini ve nafaka tedbirinin kaldırılmasını talep etti. Skandal görüntülerle ilgili eski eş Sinem Gedik avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. İşte Sinem Gedik ve İntizar arasında eşcinsel ilişki olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili çarpıcı detaylar. Bugün ortaya çıkan görüntüler ve iddialar magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin boşandığı eşi Sinem Gedik şarkıcı İntizar ile eşcinsel ilişki yaşadığı iddia edildi. Görüntülerin nerede ve kim tarafından çekildiği bilinmeyen video'da İntizar ve Sinem Gedik'in yatakta oldukları ve birbirlerine sarıldıkları görüldü.

banner37
"KAMERACILAR 10-15 DEFA EVE GELDİ"

Sinem Gedik tarafından açıklama geldi. Sinem Gedik'in avukatları bir açıklama yaparak, davanın açılma günü çok manidar diyerek, son bir kaç ay içinde eve güvenlik kameralarınız bozuldu diyerek şirketten bir çok kez eve girip çıktıkları belirlendi dedi. Peki Sinem Gedik ve İntizar arasında ilişki var mı? Gizli görüntüleri kim çekti? Mustafa Ceceli, kendisine bir başkası tarafından gönderildiğini iddia ettiği kamera kayıtlarıyla İstanbul Nöbetçi Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Bu görüntülerin eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın özel bir beraberliği olduğunu gözler önüne serdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, bu sebeple 7 yaşındaki oğlu Arın'ın velayetini istedi. Ceceli ayrıca Gedik'e bağlanan yoksulluk nafakasının kaldırılmasını, onun kendisi, oğlu ve yeni eşi Selin İmer'e yaklaşmaması için de uzaklaştırma kararı çıkarılmasını talep etti. Söz konusu yakınlaşmaların yaşandığı anlarda oğlunun da evde, hatta bazen ikilinin yanında olduğunu belirten Mustafa Ceceli, Arın'ın istismar edildiğini vurguladı. İkili geçen yıl tek celsede boşanmış, Ceceli ayrılırken Kanlıca'daki villasını eski eşine bırakmış, ayrıca aylık 20 bin lira nafaka ödemeye başlamıştı. Ceceli, şimdi bu nafakanın kesilmesini istiyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1