banner2
banner34

SpoonLounge’da Bir İlk

Karaoke Birincileri Orkestra Eşliğinde Şarkı Söylüyor

SpoonLounge’da Bir İlk
banner45
banner46

 

SpoonLounge’da her Çarşamba akşamı gerçekleşen “Karaoke Geceleri” birincileri, Enbe Orkestrası’nın eski vokallerinden Levent Ünal’ın sahne aldığı SpoonLounge Akustik Geceler’de sahne alıyor.

Kıbrıs’ın yeni alışkanlığı SpoonLounge’da her Çarşamba akşamı düzenlenen KaraokeGeceleri’nde katılımcıların belirlediği birinciler her Cuma farklı temayla Spoon Lounge’da sahne alan Levent Ünal ve orkestrası eşliğinde bir şarkı söylüyor.

banner37

Cuma gecesi sahne alan SpoonLoungeKaraoke birincileri İlayda ve Yonca, ilk kez böyle bir kalabalığın önünde şarkı söylediklerini belirterek, “Profesyonel bir ekiple, harika bir orkestra eşliğinde şarkı söylemekten çok mutluyuz. Bizlere böyle bir fırsat tanıdıkları içinSpoonLounge yönetimine ve Levent Ünal ve Orkestrasına çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Cafe, bar, restoran/nargile salonu konseptlerini mükemmel bir uyum içinde bir araya getiren SpoonLounge’da, Karaoke Geceleri her Çarşamba 21.30’da gerçekleşiyor. Karaoke gecelerine katılanlar, SpoonLounge’un dünya ve Türk mutfağından farklı lezzetlerinitatmanın yanı sıra, hem şarkı söylüyor, hem de gecenin birincisini belirliyor.

Her Cuma Levent Ünal ve Orkestrası’nın harika performanslarını sergilediği Akustik Geceler’dekaraoke birincilerinin ve konuk sanatçıların sahne almasının dışında her hafta şair, yazar ve televizyon programcısı Dilek Orhan sevilen şiirlerinden iki tanesini orkestra eşliğinde okuyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 06:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1