banner2
banner34

Survivor Semih Öztürk en son sağlık durumu nasıl?

Survivor Semih Öztürk'ten kötü haber geldi. Survivor'ın en çok dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Semih, Serkay ile karşılaştığı sırada aldığı darbe sonucu dengesini kaybederek suya düştü. İlk müdahale ise sağlık ekibi tarafından yapıldı. Semih Öztürk en son sağlık durumu haberini sizler için derledik.

Survivor Semih Öztürk en son sağlık durumu nasıl?
banner45

Survivor 2016'nın ilgi çeken yarışmacısı Semih Öztürk hayranlarını üzdü. Survivor yeni bölüm fragmanında Semih Öztürk'ün havuzdan çıktığı anda kameralara yansıyan görüntüsü hem izleyenleri hem arkadaşlarını şoke etti. Aldığı darbe sonucu parmağı kırılan Semih'e ilk müdahale Survivor'ın sağlık ekibi tarafından yapıldı. Fakat yaşanan kazanın ekip çalışanlarının müdahalesinden fazlasını gerektirmesi üzerine, yarışmacı sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. Survivor'da Semih Öztürk'ün yaşadığı kaza sonrası yarışmaya devam edip edemeyeceği ise büyük merak konusu oldu. 

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ardında birçok hayran bırakması ile meşhur bir tiplemedir.
 
Gitar çalmayı, şiir okumayı seven ve uygulayan Semih Öztürk; Survivor yarışmasında da beyin ameliyatı yapacağını söyleyerek gönüllüler kadrosunda yarışmacı olmuştur. 24 yaşında, 1.84 boyunda ve 80 kiloya sahip kahverengi gözlü Semih Öztürk; Ütopya da takındığı tavırlar ve sivri diliyle Survivor yarışmasında da aynı çizgide yürüyeceği sinyallerini veriyor.

banner37
 
2016 Survivor yarışma programı Acun Ilıcalı’nın yıllardır reyting rekorlarına koşmasında seçtiği tiplerin ve yarışmacıların da çok büyük etkisi olsa gerek. Bu konuda yarışmanın tutulması ayrıca verilen zorlu mücadele ve oyunların oldukça heyecanlı ve ilginç olmasıyla da bağlantılı tabi ki!
 
Bu sene de zorlu ve hayatta kalma savaşı verecek olan yarışmacılar artık gösterdikleri performansla zaman içerisinde bunu yaşatacaklar. Bizlerde;  izleyerek neler olup bittiğini göreceğiz. Semih Öztürk de iddialı tavırlarıyla ne yapacak bakalım!

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1