banner2
banner34

Turabi Amerika'yı salladı! 'Başardım Acun abi'

Amerika'da yayınlanan War of the Worlds yarışmasının kazananı Turabi Çamkıran oldu.

Turabi Amerika'yı salladı! 'Başardım Acun abi'
banner45
banner47

Daha önce Survivor yarışmasıyla adını duyuran Turabi Çamkıran bu kez dünyanın farklı ülkelerinden yarışmacıların olduğu 'Dünya Savaşı' programında da şampiyon oldu.
Büyük ödül 750 bin doları kazanan Çamkıran, duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi;
Birçok ülkenin yarıştığı Dünyalar Savaşında Türkiye adına savaşı ben kazandım ve şampiyon oldum. Benim için yarıştan çok bir onur meselesiydi. Her ne olursa olsun omuzuna Türkiye bayrağını takınca yükü ağır oluyor
Bu yük altında ezilmediğim için çok mutluyum. Bu yarışa sunulmamın en büyük nedeni 2 şampiyonluğumun olmasıdır. Bu yüzden bana 3 projesinde yer veren ağabeyim Acun Ilıcalı'ya ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz sevenlerime çok teşekkür ederim.

banner37
Ayrıca Acun abi bir iddiamız vardı; “3. defa şampiyon olamazsın” demiştin. Survivor'da beni sağlığımdan dolayı geri çektiğin için o zaman ki dönem geçersiz olmuştur.
Ki iyi ki de oynatmadın belki de daha kötü olacaktım ve bu projede yer alamayacaktım. Ben de sana daha büyük bir 3. şampiyonlukla dönüyorum. Bence iddiayı ben kazandım. Yine de büyüğüm olarak karar senin.

Turabi Amerikayı salladı Başardım Acun abi
PARAYI ANNESİNE VERECEK

750 bin dolarlık büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran'ın kazandığı parayı annesine verecek. Çamkıran yaptığı açıklamada; 'Benim parayla pulla işim olmaz kuruşuna bile dokunmadan anneme vereceğim. Daha önce yaptığım gibi...' ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1