banner2
banner34

Zeyna' artık saklamayacak

90'ların popüler dizilerinden Zeyna yeni bölümleriyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. NBC'de yayınlanacak dizinin yapımcısı, yeni bölümlerde karakterin cinsel yönelimi olan lezbiyenliğini 'bütünüyle keşfedeceklerini' söyledi.

Zeyna' artık saklamayacak
banner45

banner37
1995-2001 yılları arasında yayınlanan ve dönemin en popüler dizilerinde olan Zeyna, Amerikan kanalı NBC’de yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Lucy Lawless’ın canlandırdığı Zeyna karakterinin, ilk bölümlerde kafalarda soru işareti olan cinsel tercihi ise yeni çekilen bölümlerde açıkça gösterilecek. Yapımcı Javier Grillo-Marxuach yaptığı açıklamada, Zeyna ve savaşçı arkadaşı Gabrielle arasındaki, ‘ilk çekimlerde yalnızca alt metinlerde bahsedilebilen’ ilişkiyi, yeni çekimlerde ‘bütünüyle keşfedeceklerini’ söyledi.

NME’de yer alan habere göre Grillo-Marxuach yaptığı açıklamada, Zeyna’nın bu versiyonun pek çok sebepten ötürü daha farklı olacağını da açıkladı. ‘Dizinin bu versiyonu benim şu anda olan bitenle ilgili görüşümü de yansıtacak’ diyen yapımcı, ana karakterin cinsel tercihi ile ilgili de, ilk versiyonda yalnızca bahsedilen bir şeyi tamamen keşfetmeyecek, Zeyna’yı geri getirmenin bir anlamı yok’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1