banner2
banner34

Bölgesel incelme ve selülit tedavileri

Yazın kalın kazakların, paltoların altına sakladığımız vücudumuzla aynalar önünde yüzleşiyoruz. Kışın aldığımız fazla kiloları bir an evvel verip selülitlerden kurtulmak ve fit bir vücuda kavuşmak kısa zaman içinde mümkün mü?

Bölgesel incelme ve selülit tedavileri
banner45

Gelişen teknoloji ve modern tıp kısa zamanda ameliyatsız bölgesel incelme ve selülit tedavilerinde bu imkânı sağlıyor. Kalıcı olan bu yöntem sayesinde kısa zamanda vücudunuzu forma sokup selülitlerinizden kurtulabilirsiniz. 

Bölgesel yağlanma için Aqualyx

banner37
Bölgesel yağlanmanın yoğun olduğu; özellikle bel, basen ve bacak bölgelerinde etkinliği oldukça yüksektir. Gıdı ve kol içlerine de yapılabilir. Enjeksiyon yöntemiyle yağ dokusunun içine zerk edilen özel formüllü bir solüsyon sayesinde yağ hücrelerine nüfuz eder. Bu formül sayesinde yağ dokusu çeperi parçalanır ve yağlar 25 gün içerisinde vücuttan atılır. 15 günde bir yaptırabileceğiniz 4 seanslık işlemler sonucu 3 bedene kadar incelme sağlanır. İşlem öncesi uygulanan lokal anestezik kremler sayesinde işlem sırasında herhangi bir ağrı/acı hissedilmediği için sonrasında günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Liposuctiona alternatif olarak gösterdiğimiz bu yöntem özellikle Hollywood ünlülerin gizli sırrı diyebilirim. Kısa zamanda ameliyatsız ve kalıcı çözüm arayanların tercih edebileceği bir işlem. 

Alidya ile selülitlere veda edin

Özellikle düzensiz beslenmeye ve hareketsiz bir yaşama bağlı olarak kan dolaşımımız yavaşlar. Cilt altında meydana gelen bu dolaşım bozukluğu cilt yüzeyine selülit olarak yansır. Yine cilt altına enjekte edilen özel formüllü solüsyonlar selülit oluşumuna sebep olan tüm negatifleri engeller ve mevcut selülitlerin tedavisini sağlar. 15 günlük seans aralıklarıyla 30 dakikanızı ayırarak yaptıracağınız bu tedaviden daha hızlı sonuç elde etmek teknolojinin sunduğu imkânlarla mevcut. Profesyonel Bölgesel İncelme cihazları ile kombine ettiğimiz ALİDYA’dan maksimum sonucu minimum zamanda almak için kişiye özel uygulanan kombine tedavi protokollerini tavsiye ederim. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1