banner2
banner34

Tatar, Özersay ve Pilli’ye suçlama: Halkı ahmak yerine koyuyorsunuz

Dr Erden Aşardağ, pandemi hastanesi konusunda hükümetin aylardır sürdürdüğü tutarsız politika ve bu yönde adım atılmamasına isyan etti.

Tatar, Özersay ve Pilli’ye suçlama: Halkı ahmak yerine koyuyorsunuz
banner45

Dr Erden Aşardağ, pandemi hastanesi konusunda hükümetin aylardır sürdürdüğü tutarsız politika ve bu yönde adım atılmamasına isyan etti.

Koalisyon liderleri ve bakanları halkı ahmak yerine koymakla suçlayan Dr. Aşardağ, tutarsız ve günübirlik değişen söylemlerle hükümetin halkla alay ettiğini iddia etti.

Dr. Erden Aşardağ’ın sosyal medya hesabından isyanını ifade ettiği paylaşım şöyle:

PANDEMİ döneminde herkesin çok yorulduğunun, çok çalıştığının, elinden gelen hertürlü fedakarlığı yapmaya çalıştığının farkındayız. Tüm dünyada olduğu gibi yapılan testlerin duyarlılığından dolayı testleri pozitif çıkan ve tedaviye alınan hastaların sayısı kadar da yakalanamayan ve dışarıda dolaşan covid-19 pozitif kişiler vardır halen aramızda. Yani çok daha fazla yorulmaya devam edeceğiz. 15 içeride 15 dışarıda !!

ANCAK !!!

Bu halka çok ayıp oluyor Sn. Pilli , Sn. Tatar, Sn. Özersay, bakanlar kurulu ve pandemi hastanesi konusunda hükümeti yanlış yönlendiren akıl hocaları !!

İnsanları ahmak yerine koyuyorsunuz ve çok büyük saygısızlık yapıyorsunuz özellikle de ön sıralarda çalışan sağlık çalışanlarına. Endişeli olmanız yetmiyor. Kimseyi kurtarmıyor !!

YAKIN GEÇMİŞTEN NOTLAR

13 nisan 2020

.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nin bulunduğu arazide 6 bin metrekarelik kapalı alan içerisine inşa edilmesi planlanan pandemi hastanesinin, acil servis, yoğun bakım, ameliyathane, tomografi ve laboratuar servisi ile birlikte toplam 92 oda, 182 yatak kapasiteli olmasının planlandığı kaydedildi.45 günde bitirilmesinin planlandığını bildirdi.

12 HAZİRANDA

Sn.TATAR AÇIKLAMA YAPTI ‘’ Pandemi hastanesi hakkında gecikme yoktur ‘’

18.06.2020

Sn. Pilli mecliste açıklama yaptı

‘’Gereken atılımların yapıldığını belirten Pilli, “Önümüzdeki günlerde göreceksiniz hastaneyi’’

13.07.2020

BRT den açıklama Sn.Pilli 20 Temmuz’da pandemi hastanesi konusu kapanacak.

22.07.2020

Sn. Pilli açıklama yaptı. Artık planlar değişti. Planda 500 YATAKLI HASTANE VAR. Ölme eşşeğim ölme. !!!!

Sizlerin; yılan hikayesine dönen pandemi hastanesinin neden yapılmadığı konusunda kamuoyuna doyurucu açıklama yapma zamanınız gelmiştir.

Açıklayın bitsin kim engelliyor.?? Ayrı pandemi hastanesi olursa ;Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin temiz hastane olarak kalması kimlerin, hangi çevrelerin işine gelmez .??

Tersten sorarsak pandemi hastanesi yapılmazsa , Burhan Nalbantoğlu Hastanesi koronavirus tedavi merkezi olursa bu durum kimlerin işine gelir.??

Sayın hükümet edenler; insanların artık maddi manevi tükenmişliğini görmüyor musunuz ? Halkın büyük bir kısmının tıbbı problemlerinin çözümünde kendi imkanlarını kullanmada artık çok zorlandığını görmüyor musunuz ?

Pandeminin başarılı bir şekilde kontrolünde görev yapan tüm çalışanlarımıza saygı olarak devlet hastanesini rahat bırakın.

Sağlıkçıların analarının ak sütü gibi helal özlük haklarını biran önce telafi edin

Yapın artık şu hastaneyi, bu birbirini tutmayan davranışlar ve açıklamalar bitsin. Yapın ki desteğimiz ve ortak mücadelemiz devam etsin.

İnsanların aklıyla oynamayın. Ya da sizlere teşekkür edelim. Bırakın, yapacak birilerine yer açın.

banner37

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1