banner2
banner34

Tek doz Sinovac'la koronavirüsü yendi

Tek doz Sinovac'la koronavirüsü yendi
banner45
banner46

Eskişehir'de koronavirüse yakalanan 116 yaşındaki kadın, 3 hafta süren yaşam mücadelesini kazandı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde yaşayan akrabalarını ziyaret ettikten sonra koronavirüse yakalanan 8 çocuk annesi Ayşe Karatay, Emirdağ'da bir hafta yoğun bakımda kaldı..Çocuklarının başvurusu sonrası Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilen 116 yaşındaki kadın, 2 hafta da burada tedavi gördükten sonra koronavirüsü atlattı.

banner37
TEK DOZ AŞIYLA KOVID-19'U YENDİ

Yoğun bakımdan çıkarılan Ayşe Karatay'ın, ilerleyen yaşı ve hastalık sonrası meydana gelebilecek sorunlar nedeniyle bir süre daha hastanenin servisinde kalacağı öğrenildi. Ayrıca yaşlı kadının sadece bir doz Sinovac aşısı yaptırdığı belirtildi.

Annesinin iyileşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten oğlu İbrahim Karatay (60), şu anda annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Vatandaşları en az 2 doz aşı olmaya çağıran Karatay, "Belki ikinci aşısı da yapılsaydı daha iyi atlatabilirdi. Ben 2 doz aşımı oldum. Şimdi 3’üncüyü de olmayı düşünüyorum. Yurt dışından gelen arkadaşlar çok fazla ve aşı olmayanların hepsi de yoğun bakımda. Aşı olanlar ise ayakta atlatıyor” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1