banner2
banner34

Ali Koç, Ersun Yanal için kararını verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un üzerindeki Ersun Yanal baskısı her geçen gün artıyor. Tribünler son Başakşehir maçından sonra da Yanal lehine uzun süre tezahürat yaptı. Ali Koç'un son kararı belli oldu iddiası...

Ali Koç, Ersun Yanal için kararını verdi
banner45

 

Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili Koç'un yakın çevresine "Ersun Yanal'ı getirmeyeceğim" dediği ifade edildi. Yönetimdeki birçok isim Yanal ismine ilk günden itibaren karşı çıkıyordu. Aykut Kocaman'ı da düşünmeyen başkan Koç, yabancı hoca arayışlarını hızlandırdı.

 

Bu arada Kocaman'ın da Başkan Ali Koç'a tepkili olduğu bildirildi. Daha önce kulübün ihtiyacı olduğunda göreve gelmeye hazır olduğu...

 

Deneyimli teknik adam, Cocu ile birlikte çalışan yardımcılarının imalı şekilde görevlerine son verilmesinden rahatsızlık duydu.

banner37
 

Kocaman'ın hem Başkan Koç hem yönetime bu konuda sinirlendiği öğrenildi.

 

YÖNETİM MEMNUN

Fenerbahçe yönetimi, Medipol Başakşehir karşındaki oyundan memnun kaldı. Teknik direktör Cocu için son şans olan bu mücadeleden üç puan çıkmasa da takımın oyunu, Hollandallı teknik adama nefes aldırdı.

 

Teknik adam arayışlarında hala B Planı oluşturmaya çalışan yönetimin milli takım arasında nihai kararını vereceği belirtildi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1