banner2
banner34

Benfica'yı bakın kiminle vuracak!

Fenerbahçe bugün hayati bir maça çıkacak. Benfica karşısında tur arayacak.

Benfica'yı bakın kiminle vuracak!
banner45


 

Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürebilmek için Benfica'yı elemekten başka düşüncesi olmayan sarı lacivertlilerde ise Cocu ilk 11 tercihiyle herkesi şaşırttı. İşte o detaylar...

 

Sarı lacivertlilerde Benfica rövanş maçı ilk 11'i belli oldu. Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Ayew, Giuliano... Cocu'nun bankosu olan bu 9 oyuncunun Benfica mücadelesinde sahaya 11’de çıkmaları neredeyse kesin gibi.

 

Phillip Cocu, kalan 2 formayı kime vereceği konusunda ise büyük bir kararsızlık yaşıyor. Valbuena, ilk maçta çok kötüydü ancak tecrübesi ve dinlenmiş olması nedeniyle öne çıkıyor.

 

Barış Alıcı, Bursa maçındaki performansıyla 11’i hak ettiğini gösterdi. Yine Portekiz’de beklentilerin altında kalan Dirar da mücadeleci yönüyle ağır basıyor.

 

Alper, hem forvet hem de sol kanat için aday. Soldado ise eldeki tek gerçek santrfor konumunda. Hollandalı teknik patron, son idmanın ardından, rakibi de analiz ederek son kararını verdi. İşte, Fenerbahçe'nin bu akşam sahada olacak ilk 11'i...

 

VOLKAN DEMİREL

 

ISLA

 

NEUSTADTER

banner37
 

SKRTEL

 

HASAN ALİ KALDIRIM

 

MEHMET TOPAL

 

ELJİF ELMAS

 

VALBUENA

 

GİULİANO

 

AYEW

 

SOLDADO (Fanatik)

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 07:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1