banner2
banner34

Beşiktaş'ta iki imza birden

Süper Lig'de Galatasaray'ı TT Arena'da yenmeyi başaran ve şampiyonluk yolunda önemli bir virajı dönen Beşiktaş, transferde de hareketli günler yaşıyor

Beşiktaş'ta iki imza birden
banner45

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi biten iki yıldızını kadroda tutmayı başardı. Siyah-Beyazlılar, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile 3'er yıllık yeni anlaşma üzerinde prensip anlaşmasına vardı. Sözleşmelerin sezonun bitimiyle açıklanması bekleniyor. Mukavelelerin resmiyete dökülmesinin ardından her iki oyuncuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirim yapılacağı belirtildi.

Yıllık ücretleri

banner37
Bu sezon 2 milyon TL + 30 bin lira maç başı ücrete oynayan İsmail Köybaşı'nın aynı anlaşma üzerinden devam edeceği ancak her yıl belirli düzeyde ücretinde artış olacağı belirtildi. Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin'in ise 1 milyon 300 bin euro olan yıllık ücreti, 1.5 milyon euroya çıkartılacak. İki futbolcunun da siyah beyazlılarla 2+1 yıllık anlaşma yapacağı ifade edildi. 2 yılın sonunda Beşiktaş yönetimi iki oyuncunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatma konusunda opsiyon hakkına sahip olacak.

Tolga Zengin, bu sezon ki Süper Lig performansıyla Beşiktaş'ın liderliğinde önemli rol oynuyor...
Tolga Zengin, bu sezon ki Süper Lig performansıyla Beşiktaş'ın liderliğinde önemli rol oynuyor...
 


Boyko kesememişti

Hatırlanacağı üzere Tolga Zengin'in formsuz dönemi sonrası devre arasında Ukraynalı kaleci Denis Boyko transfer edilmiş ancak Tolga, eldivenleri vermemeyi başarmıştı. İsmail Köybaşı ise geçirdiği ağır sakatlıkların ardından bu sezon kariyer zirvesi yapmış ve Beşiktaş'a önemli katkılarda bulunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1