banner2
banner34

Beşiktaş'ta son karar Sergen Yalçın

Aytemiz Alanyaspor maçında siyah beyazlı taraftarların Sergen Yalçın'a gösterdiği sevgiden etkilenen Beşiktaş yönetimi teknik direktör olarak Abdullah Avcı isminden vazgeçti. Beşiktaş'ta yönetimin teknik direktör olarak rotasını Sergen Yalçın'a çevirdiği bildirildi.

Beşiktaş'ta son karar Sergen Yalçın
banner45
banner46

 

banner37
Beşiktaş yönetiminin bir süredir Alanyaspor maçında tribünlerin Sergen Yalçın’a olan yaklaşımını takip edeceği konuşuluyordu... öyle ki son düzlükte Mircea Lucescu ve Guti arasında kalan yönetimin Sergen’e gösterilecek ilgiye göre kararını değiştirebileceği iddia ediliyordu. Pazartesi akşam tam da bu yönde bir gelişme oldu. Siyah-beyazlı tribünler, eski yıldızları Alanyaspor’un hocası Sergen Yalçın’ı soyunma odasından çağırarak alkışladı. Maçta tribünlerin bir bölümünden tepki alan Fikret Oman’ın ise ''iç barış'' için Sergen’i takımın başına getireceği konuşulmaya başlandı. Bu arada Sergen’in röportajında ''bir gün kavuşacağız'' sözleri dikkat çekti. Ama basın toplantısında Beşiktaş’tan teklif almadığını açıkladı.

Abdullah Avcı'ya taraftardan geçer not yok

Beşiktaş için teknik direktör olarak adı anılan bir başka isimse Abdullah Avcı... fakat tribünlerin Abdullah Avcı’ya soğuk bakması ve oynattığı futbolun sevilmemesi yüzünden yönetimin de ondan uzaklaştığı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1