banner2
banner34

Bıçaklı; “Sporumuza sahip çıkan kurumlara destek vermeliz”

Bıçaklı; “Sporumuza sahip çıkan kurumlara destek vermeliz”
banner45

Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı imzasıyla yayınlanan basın bildirisinde, Nicosia Finans şirketi’nin spora katkılarının ve ekonomiye katkılarının gözardı edilmemesi gerektiği vurgulandı. Açıklamada şöyle denildi “Ülke gençli̇ği̇ne ve kulüpleri̇mi̇ze sponsorluk yaparak destek veren kurumlarımıza sahi̇p çıkılmalıdır.

banner37
Yıllardır ülke gençliğine sahip çıkma adına birçok kulübümüze ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun yapmış olduğu etkinliklerine sponsor olarak sahip çıkan Nicosia Finans Şti.’nin hükümetin almış olduğu yanlış kararlar neticesinde şirketi kapatma kararı alması nedeniyle; gerek ülke ekonomisine gerekse de başta futbol olmak üzere birçok spor dalındaki faaliyetlere olumsuz etkisi olacaktır.

Hükümet ve Spor Dairesi’nin yapması gereken birçok hizmeti yapmayarak bu gibi sponsorların yapması örneğin Federasyon Kupa Finalinde ülkede ilk defa yaşanan bir organizasyonu gerçekleştirmesi takdire şayandır.

Bu nedenle hükümetin almış olduğu bu yanlış karardan vazgeçmeye çağırır, ülke ekonomisine büyük katkılarda bulunan ayrıca ülke gençlerine ve kulüplerimize büyük katkılarda bulunan bu tür gruplara sahip çıkılması gerektiğini vurgulamak isteriz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1