banner2
banner34

Burak Yılmaz Şoku!..

Burak Yılmaz'ın Çin'deki macerası kötü bir sürprizle başladı. Golcü futbolcu İstanbul'a döndü.

Burak Yılmaz Şoku!..
banner45

Burak Yılmaz'ın Çin'deki macerası kötü bir sürprizle başladı. Golcü futbolcu İstanbul'a döndü.
Çin basınındada yer alan habere göre; Mart'ın ilk haftasında başlayacak lig öncesinde Dubai'de çalışmalarını sürdüren Beijing Guoan takımında yıldız forvet sakatlandı.

banner37
Takım idmanında sakatlandığı belirtilen eski Galatasaraylı futbolcunun üç ya da 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Burak Türkiye'ye döndü

Burak Yılmaz tedavisi için Türkiye'ye geldi ve Arda Turan'ın yeni lokantısında çektirdiği resmi paylaştı. Dubai kampını tamamlayan Guoan ekibi bugün itibariyle ülkeye dönüş yaptı. Ancak Burak Yılmaz'ın takımla birlikte Çin'e gitmediği ve Türkiye'ye döndüğü belirtildi.
Sakatlık sıkıntısı da yaşayan oyuncunun hem tetkiklerden geçeceği hem de Türkiye'de yanına alacağı eşyalarını toplayacağı ve ardından Çin'e geçeceği bildirildi.Oliveira transferi olmadıÖte yandan Çin'de transfer sezonu bugün sona ererken, Beijing Guoan'ın Brezilya hamlesinden sonuç çıkmadı.
Burak'ın ardından Brezilya'da geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Ricardo Oliveira'yı kadrosuna katmak için harekete geçen yeşil-sarılıların Santos kulübüyle anlaşamadığı belirtildi.Burak Yılmaz'ın ligin başlangıcına yetişmemesi durumunda takımdaki bir diğer yabancı oyuncu olan forvet Kleber'in forma giyeceği ifade edildi. (Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1