banner2
banner34

Burak Yılmaz'da son dakika! Bonservis bedeli...

Beşiktaş Burak Yılmaz transferinde sona geldi. Siyah-beyazlı yönetimin transferde hem oyuncunun kulübü ile hem de futbolcu ile anlaşma sağladığı kaydedildi.

Burak Yılmaz'da son dakika! Bonservis bedeli...
banner45
banner46

 

Siyah-beyazlıların Burak Yılmaz ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık sözleşme üzerinde anlaştığı kaydedildi. TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Trabzonspor ile sözleşmesi devam eden oyuncunun transferi için 950 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

banner37
Öte yandan yıldız futbolcunun bonuslarla birlikte yıllık 2,5 milyon Euro ücret kazanacağı belirtildi.

Trabzonspor'un Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0 mağlup olduğu müsabakanın ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla kadro dışı kalan ve o günden bu yana takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Burak Yılmaz'ın yeni takımı Beşiktaş oldu.

Siyah beyazlı kulüp ile bordo mavili kulüp arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda taraflar anlaşma sağladı. Transfer döneminin 4 Ocak'ta resmen başlamasının ardından Beşiktaş Kulübü'nün 33 yaşındaki golcüyü resmen kadrosuna katması ve sözleşme detaylarını açıklaması bekleniyor.

Burak Yılmaz daha önce 2006-2007 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer olmuş ve 2007-2008 sezonunun devre arasında takımdan ayrılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1