banner2
banner34

Çanakkale'den basın toplantısı

Çanakkale'den basın toplantısı
banner45

Çanakkale Spor KulübüBaşkanı Yusuf Sertel son dönemlerde yaşanan süreçle ilgili basın toplantısı düzenledi.

“Kimsenin futbol hayatını sonlandırmak istemiyoruz”

Kulüp bahçesinde düzenlenen basın toplantısında bazı oyuncuların ısrarla kulüpten bonservis bedeli ödemeden alınmak istemesine yönelik açıklamalarda bulunan Sertel “biz kimsenin futbol hayatını sonlandırmak istemiyoruz. Bahse konu oyuncular eğer bir kulüple anlaşır gelirse bedelsiz olarak kiralnacaktır” dedi.

banner37
Diyalog yolu herzaman açık

Sertel son dönemlerde yaşanan gelişmeleri aktarırken “bizim bu çocukların üzerinden para kazanmak istememiz gibi bir durum söz konusu değildir. Bir oyuncuyu Dumlupınar’a verdik ve karşılığında sadece kiralık oyuncu aldık. Para alınmadı hatta aldığımız oyuncuların üniversitede barınmaları için cebimizden para ödeyerek yurt ayarladık” diyerek diyalog yolunun herzaman açık olduğunu söyledi.

“İstedikleri kulübe ücretsiz olarak kiralık verilecekler”

“Biz sanki bu çocukları para için satmıyormuşuz gibi bir algı oluşturuldu.biz gençler için göreve geldik ve bu genç oyunculara Çanakkalede ihtiyacımız olduğunu ve bizim takımda oynayabileceklerini söyledik. Ancak birilerinin etkisinde kalarak Çanakkale’de oynamak istemediklerini söylediler” diyen Çanakkale kulüp Başkanı Yusuf Sertel, “bu oyuncular en son 3 sene önce U 15 liginde oynadılar. O tarihten beridir Çanakkale antranörü nezdinde antrenman yapıyorlar dolayısıyla kulübün lisanslı oyuncusudurlar. Bu çerçevede gelecek hertürlü teklifleri olumlu değerlendirilecek ve anlaşma sağladıkları herhangi bir kulübe ücretsiz olarak kiralık verilecekler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2022, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1