banner2
banner34

Çetinkaya'da seçim zamanı

Çetinkaya'da seçim zamanı
banner45
banner46

Tarihinde ilk kez birinci ligde mücadele eden Efsane lakaplı takım Çetinkaya’da yarın akşam yapılacak olağan genel kurulda yine başkan adayı çıkmadı.

2 Haziran tarihinde yapılan genel kurulda nisap bile sağlanamamış ve genel kurul toplanamadan ertelenmişti.

banner37
Yarın akşam yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı çıkmaması Çetinkaya’da neler oluyor sorusunu akıllara getirdi.
Her sezonda şampiyonluk parolasıyla yola çıkan takımın büyük çabalar ve büyük emekler sonrasında şampiyon olarak yeniden süper lige dönmesi sonrasında yaşananlar büyük camianın neden bu noktaya geldiğini sorgular oldu.

Çetinkaya kulübü yönetiminden bir yetkili kulübün önde gelenlerinin katkı koyduğunu ancak ilgilenmediklerini belirterek “eski başkanlardan Mehmet Tatar çok çabaladı hala daha çabalıyor. Hasan Macila da kulüple ilgileniyor ancak diğer başkanlar sadece katkı anlamında var. Genel kurulda başkan çıkmadı ama kimse arayıp ne olacak. Ne yapacağız demedi” dedi. 
Bu akşam yapılacak olağan genel kurulda nisap sorunu olmaması durumunda divanın başkanlığının oluşturulacağı ve bundan sonraki süreci divanın yürüteceği belirtildi. 

Öte yandan mevcut başkan Ceran Tunalı’nın aday olmayacağını açıklamasının ardından adı başkanlık için geçen Mehmet Tatar da adaylığı ile ilgili “kesinlikle aday olmayacağım” açıklaması yapmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1