banner2
banner34

Cristiano Ronaldo'dan tecavüz itirafı!

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Birleşik Amerikalı Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiği iddia edilmişti. Alman Der Spiegel, söz konusu iddialarla ilgili gündeme bomba gibi düşen belgeler yayımladı (Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler).

Cristiano Ronaldo'dan tecavüz itirafı!
banner45
banner46

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Las Vegas'taki bir otelde Birleşik Amerikalı Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiği iddia edilmişti.

Der Spiegel'e verdiği röportajda Ronaldo'nun kendisine 2009 yılında tecavüz ettiğini söyleyen Mayorga, Portekizlinin kendisini ters ilişkiye zorladığını belirtmişti.

Mayorga, söz konusu olayla ilgili olarak "Bana canımın acıyıp acımadığını sordu. Sonrasında dizlerinin üstüne çöktü ve '%99 oranında iyi bir insanım ancak kalan %1 hariç.' dedi." sözlerini kullanmıştı.

Der Spiegel dergisi de Ronaldo'nun Mayorga'ya verdiği 325 bin euroluk sus payının belgelerini yayımlamıştı.

Ronaldo cephesi ise tecavüz iddialarını kesin bir dille yalanlayarak Mayorga'nın kendileri üzerinden prim yapmaya çalıştığını savunmuştu.

Söz konusu iddialarla ilgili olarak Der Spiegel, gündeme bomba gibi düşecek yeni belgeleri yayımladı.

banner37
Belgelerde Mayorga'nın olaydan sonra polise giderek ünlü bir sporcu tarafından tecavüze uğradığını söylediği ancak isim vermediği yazılıyor.

Ronaldo, Mayorga ve iki ismin avukatlarının imzasının olduğu belgelerde Portekizli süperstarın "Topher" takma adını kullandığı görülüyor.

Ronaldo'nun avukatları tarafından hazırlanan sorulara yıldız futbolcunun verdiği yanıt ise şu şekilde:

"Kendisi yatağa uzanmış durumdaydı. Ters ilişkiye girdik ve pozisyon değiştirmedik. Olay, 5 ila 7 dakika sürdü. İstemediğini söyledi ama kendisini hazırlamıştı."

"İlişkimiz çok kaba ve hızlı oldu. Galiba vücudunda kan izleri de vardı. İlişki boyunca bana sürekli 'Hayır, yapma. Ben diğer kızlar gibi değilim.' dedi. Daha sonra ondan özür diledim."

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1