banner2
banner34

DAÜ erkek futbol takımı yenilgisiz şampiyon

DAÜ erkek futbol takımı yenilgisiz şampiyon
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Erkek Futbol Takımı, Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu (KKÜSF) tarafından düzenlenen Ünilig Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk kupasının sahibi oldu. 8 üniversite futbol takımının mücadele ettiği turnuvada grup maçlarında Girne Amerikan Üniversitesi’ni 2-1 mağlup eden DAÜ Erkek Futbol Takımı, Yakın Doğu Üniversitesi ile 1-1 berabere kaldığı maçta penaltı atışları sonucunda galip gelerek, diğer grubun birincisi Uluslararası Final Üniversitesi ile final müsabakasında karşı karşıya geldi.

27 Aralık 2022 Salı günü, saat 17:00’de, Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibini 4-1’lik skorla mağlup eden DAÜ Erkek Futbol Takımı, KKÜSF Ünilig Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. Final müsabakasını Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam, KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Müdürü Behçet Çelebi, DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu, Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu ve KKÜSF Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı ile DAÜ taraftarları tribünden takip etti.

banner37
“Bir Şampiyonluk Kupasını Daha DAÜ’ye Kazandırdık”

DAÜ Erkek Futbol Takımı Antrenörleri Osman Konnolu ile Beha Karabulutoğlu, maç sonrasında yapmış oldukları açıklamada sporcularını kutlayarak, bir şampiyonluk kupasını daha DAÜ’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu da DAÜ Erkek Futbol Takımı antrenörlerini ve sporcularını tebrik ederek, bu başarının tesadüf olmadığını, şampiyonlukların yalnızca çok çalışarak elde edilebildiğini vurguladı. Konnolu, DAÜ spor takımlarının katıldıkları tüm ulusal ve uluslararası müsabakalarda daima şampiyonluğu hedeflediğini belirtti. DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu da DAÜ Erkek Futbol Takımı yöneticilerini, antrenörlerini ve sporcularını elde ettikleri şampiyonluktan dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1