banner2
banner34

EMU AQUATHLON yarışması tamamlandı

EMU AQUATHLON yarışması tamamlandı
banner45
banner46

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü ve Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu iş birliği ile ilk kez gerçekleştirilen EMU AQUATHLON yarışması, 15 Ağustos 2021 Pazar günü, saat 07:00’de, DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) düzenlendi. 2.5 kilometre koşu - 1 kilometre yüzme - 2.5 kilometre koşu şeklinde yapılan EMU AQUATHLON yarışmasının başlangıç ve bitişi DAÜ Beach Club’da gerçekleşti. Yarışmayı; DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu, Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu, Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu Organizasyon Komitesi Başkanı ve Spor Dairesi Amiri Sertaç Bozatlı ile DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü eğitmenleri de takip etti.

Şampiyon Buğra Korahan

EMU AQUATHLON yarışmasında; Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu’na üye Ares, Aspava ve Tüfekçi Spor Kulüpleri sporcuları ile ferdi sporcular mücadele etti. Toplam 53 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışmada en hızlı zamanı 38 dakika 35 saniye ile Ares Spor Kulübü sporcusu Buğra Korahan elde ederek birinci oldu. Korahan’ı 40 dakika 44 saniyelik derecesi ile Tüfekçi Spor Kulübü sporcusu Mert Türsoy takip ederken, üçüncü sırayı 40 dakika 49 saniyelik derecesi ile Ares Spor Kulübü sporcusu Hüseyin Arhan elde etti.

Kadınlar Birincisi Kirsty Collins

EMU AQUATHLON kadınlar genel klasman birinciliğini 47 dakika 47 saniyelik derecesiyle yarışmaya ferdi olarak katılan Kirsty Collins elde etti. İkinci sırada 48 dakika 27 saniyelik derecesiyle ferdi sporcu Kayla Tombul elde ederken, üçüncü sırada 50 dakika 7 saniyelik derecesiyle Ares Spor Kulübü sporcusu Emine Sevil Demirkıran yer aldı.

Yarış sonrasında dereceye giren sporculara ödülleri DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu, DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu, Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu Organizasyon Komitesi Başkanı ve Spor Dairesi Amiri Sertaç Bozatlı ile DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü eğitmenleri tarafından takdim edildi.

banner37
    

    

    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1