banner2
banner34

Fenerbahçe 90'da dirildi!

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında şampiyonluğun en önemli adayları arasında yer alan Fenerbahçe, kritik Bursaspor engelini 2-1'lik skorla aştı.

Fenerbahçe 90'da dirildi!
banner45

Ülker Stadyumu'ndaki nefesleri kesen kritik mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken, ikinci yarıda tempo zirve yaptı. Özellikle 2. devrede girdiği pozisyonları cömertçe harcayan Fenerbahçe, 69. dakikada kontra ataktan golü yedi. Bursaspor'da Furkan Soyalp ceza alanı dışından yaptığı muhteşem vuruşla topu ağlara yolladı. Bu golden 2 dakika sonra ise maça denge geldi. 71. dakikada ise Moussa Sow, Skrtel'in kaleye göndermek istediği topu ters vuruşla kendi kalesine gönderdi. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde ise maçta tansiyon yükseldi. 

banner37
Bursaspor'da Titi, 83. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ardından yedek kulübesindeki Kubilay da itirazları nedeniyle kırmızı kart gördü. Bu sırada hakemin kararlarına itiraz eden teknik direktör Mustafa Er de Fırat Aydınus tarafından tribüne gönderildi. 90. dakikada ise sahneye Fernandao çıktı ve Fenerbahçe 2-1 öne geçti.

Bu sonucun ardından sarı lacivertliler 66'a puana yükselirken 66 puanlı Medipol Başakşehir'i geride bırakarak 2. sıraya çıktı. Bursaspor, 39 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2018, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1