banner2
banner34

Fenerbahçe'de flaş gelişme! Valbuena...

Sarı lacivertli takımda Fransız yıldızla ilgili önemli bir karar alındı.

Fenerbahçe'de flaş gelişme! Valbuena...
banner45

İşte, şahsi oyunu nedeniyle geçen sezon Aykut Kocaman tarafından kızağa çekilen Mathieu Valbuena konusunda yaşanan o gelişme...

 

Valbuena, Phillip Cocu'nun da sinirlerini bozmaya başladı. Hollandalı teknik adam, top kayıpları nedeniyle Fransız yıldızı ciddi bir dille uyardı.

 

Damien Comolli ile bu konuyu konuşan Cocu, çok iyi bir teklif gelmesi durumunda Valbuena'nın satışına onay verebileceğini bildirdi. 28 Eylül'de 34'üne basacak olan futbolcunun talibi çok ancak yaşı nedeniyle teklif edilen rakamlar tatmin edici değil.

 

Oyuncunun aldığı yüksek ücret de kendisine talip olan kulüplerin şevkini kırıyor. Suudi Arabistan'dan ise Valbuena'ya ciddi teklifler var. Negredo ve Gomis'i satmak için Beşiktaş ile Galatasaray'ın kapısını çalan menajerin, Comolli ile de temasa geçip Valbuena için aracı olabileceğini söylediği öğrenildi.

banner37
 

Söz konusu menajerin, "Siz yeter ki isteyin, Valbuena'ya en az 8 milyon euro'ya satarım. Daha fazlasını bile getirebilirim" dediği belirtildi. Comolli'nin menajere yanıtı, "Teklifleri getir bakarız" şeklinde oldu.

 

Cocu, Valbuena'yı ilk 11'inin bir parçası yapmak istiyor ancak Fransız yıldızın "bildiğini okuyan" futbol tarzı tecrübeli çalıştırıcıyı kızdırıyor.

 

Sarı-lacivertli yönetimin, Kocaman'dan sonra Cocu ile de sorun yaşama potansiyeline sahip olan Valbuena için gelecek 8-10 milyon euro civarındaki bir teklife 'hayır' demeyeceği konuşuluyor. Ancak son sözü Cocu ve Comolli söyleyecek. (Fotomaç)

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1