banner2
banner34

Formula 1 9 yıl sonra yeniden Türkiye'de

Formula 1 9 yıl sonra yeniden Türkiye'de
banner45

Formula 1'de Türkiye Grand Prix'i 2021 takvimine yeniden dahil edildi. Türkiye yarışı Singapur Grand Prix'sinin tarihi olan 1-3 Ekim tarihlerinde İstanbul Park'ta yapılacak.

Milyarlarca izleyiciye ulaşan, ülkelerin tanıtım faaliyetlerinde paha biçilmez değere sahip Formula 1, 9 yıl aradan sonra Intercity İstanbul Park tarafından geçtiğimiz yıl ülkemize kazandırılmış ve tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği yarışlara ev sahipliği yapmıştı. 

banner37
FIRSATLARI TAKİP EDİP TAKVİME EKLETTİK

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, “Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1’i 9 yıllık aradan sonra geçtiğimiz yıl ülkemize kazandırma mutluluğunu yaşamıştık. Başarıyla tamamladığımız yarışın ardından; Formula 1 yönetimi, takımlar ve pilotlar tarafından yoğun övgüyle bahsedilen pistimize yarışları tekrar getirebilmek için o günden bu yana çalışmalarımızı sürdürdük.  Sizlerin de bildiği üzere yarışı Haziran ayı içerisinde gerçekleştirmek üzere anlaşmış, fakat sonrasında seyahat kısıtlamaları nedeniyle organizasyon gerçekleştirilememişti. 2021 yılı takvimi içerisindeki tüm fırsatları yakından takip ettik ve tekrar takvime girmeyi başardık. Formula 1 yönetimi de yarışları İstanbul’da gerçekleştirmek için çok istekli davrandı. 1-2-3 Ekim’de Intercity İstanbul Park’taki bu büyük heyecan için çok iyi hazırlanıp, tüm dünyaya İstanbul’u hak ettiği şekilde tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Formula 1 Başkanı ve CEO'su Stefano Domenicali ise şunları söyledi:

“Intercity İstanbul Park’a döndüğümüz için çok mutluyuz. Dünyanın en güzel pistlerinden bir tanesinde geçen yıl olduğu gibi harika bir yarış görmeyi umuyoruz. Formula 1’in tekrar İstanbul’da gerçekleşmesi için Intercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak’a ve tüm Intercity İstanbul Park yönetimine, gösterdikleri gayret için çok teşekkür ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1