banner2
banner34

Gazimağusa ekibi sezon öncesi periyodik performans ölçümlerini gerçekleştirdi

Gazimağusa ekibi sezon öncesi periyodik performans ölçümlerini gerçekleştirdi
banner45
banner46

Dumlupınar testten geçti

banner37
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü sezon öncesi ve sonrası performans testleri gerçekleştirildi.

Yapılan testler sonucunda Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü sezon öncesi ve sezon içi periyodik performans ölçümleri gerçekleştirilirken yapılan açıklamada “elde edilen verilere uygun egzersiz reçeteleri hazırlayarak, performanslarının üst düzeye çekilerek devamlılığı sağlamayı hedefliyoruz” denildi.

Devecioğlu: Testlerle performans düzeyini takip edeceğiz
Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu yaptığı açıklamada Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü olarak, bu yıl antrenman, kalite ve performans düzeyini artırmak amaçlı Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile protokol imzaladıklarını belirterek “UKÜ Besyo ekibi tarafından sezon öncesinde ve sezon içerisinde 6 kez olmak üzere tüm performans ölçümleri gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan ölçümler sayesinde sezon içi ve sezon öncesi fiziksel yeterlilik durumumuza göre yine Prof. Dr. Ali Emre Erol öncülüğünde ortaya çıkabilecek eksiklikleri tamamlamak ve mevcut durumu daha iyiye taşımak açısından koordineli bir antrenman programı hazırlanacaktır. Bu bağlamda da 26 Ağustos Çarşamba günü birincisi yapılan spor performans testlerini 3 gün süre ile UKÜ Arena Spor Kompleksi’nde gerçekleştireceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1