banner2
banner34

Gururlandırdılar..!

Ülkemizin başarılı plaj voleybolcuları geçtiğimiz haftasonu tamamlanan Türkiye Kulüpler Plaj Voleybolu Ligin’de başarılı sonuçlara imza attılar. Ali Osman Nurettin Türkiye Kulüpler Plaj Voleybolu Ligi’nde şampiyon olurken Kemal Şah dördünce gelerek bizleri gururlandırdı. Bayanlar kategorisinde ise Merve Çelebi ve Buğra Eryıldız üçüncü gelerek başarılarına yenisini ekleyerek ülkemizi gururlandırmaya devam ettiler.

Gururlandırdılar..!
banner45
banner46

Türkiye Plaj Voleybolu Milli Takımında da boy gösteren Ali Osman Nurettin Türkiye Plaj Voleybolu Ligin’de Türkiyeli Partneri Hasan Hüseyin Mermer ile şampiyon oldu.Ali Osman Nurettin kendisi için çok önemli olan bu turnuvayı kazandığı için mutlu olduğu ve aynı zamanda partneri olan Hasan Hüseyin Mermer ile bu yolda yürümenin kendisi için ayrı bir mutluluk olduğu söyledi.Ali Osman bütün yaz bir çok turnuvaya katılacaklarını ve her turnuvayı adım adım düşünmeleri gerektiğini söyledi.

banner37
Ülkemiz adına bir çok başarı elde eden Kemal Şah Boğaziçi Sunak Petrol takımı adına katıldığı turnuvada Türkiyeli Partneri Selçuk Şekerçi ile dördüncü gelerek kürsüye çıkmayı başardı.Kemal Şah yaptığı açıklamada kendisine destek veren herkese teşekkür ederken bir sonraki hedeflerinin ise 4-6 Ağustos arası yapılacak olan Samsun Pro Beach turnuvasında kürsüye çıkmak olduğunu söyledi.Kemal ayrıca çalışmalarını sıcak havaya rağmen ara vermeden sürdürdüklerini ve yoğun bir tempoda olduklarını söyledi.

Ülkemizi bir çok başarı ile temsil eden Merve Çelebi ve Buğra Eryıldız Türkiye Kulüpler Ligi’nde ise Gazimağusa Belediyesi adı altında yarıştıkları ligi üçüncülük ile tamamlayarak kürsüye çıktılar.Merve Buğra kendilerine bu şansı veren Gazimağusa Belediyesi’ne teşekkür ederken  bir sonraki hedeflerinin ise 13 temmuzda Antalya’da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonasında başarılı olmak istediklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1