banner2
banner34

‘Hagi mi Alex mi?’ sorusuna Hagi’nin cevabı

‘Hagi mi Alex mi?’ sorusuna Hagi’nin cevabı
banner45

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi, yıllardır sorulan ‘Hagi mi Alex mi?’ sorusuna cevap verdi. “Aslında cevap verilecek bir soru değil. Ben sahada konuştum” diyen G.Saray’ın efsane ismi, yeni transferler Morutan ve Cicaldau için de “İkisi de çok iyi ve kaliteli isimler” dedi.

13 KUPA KALDIRDI

banner37
Galatasaray’ın efsane oyuncularından Gheorghe Hagi, yıllardır konuşulan ve günümüzde de kimileri tarafından tartışılan “Hagi mi, Alex mi?” sorusuna cevap verdi. Sarı kırmızılı takımda 4 lig şampiyonluğu, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası, 2’şer Türkiye Kupası ile Cumhurbaşkanlığı Kupası, 3 de TSYD Kupası gören Hagi “Ben sahada konuştum. Cevap verilecek bir soru değil. Ben tarihi laflarla değil, sahada yazdım. Bunu konuşmayı diğer insanlara bırakıyorum” ifadesini kullandı.

ZAMAN VE SABIR GEREK

Uzun bir aradan sonra Forul Constanta’nın hocası olarak Florya’ya gelen Hagi, Cimbom'un Romanya’dan transfer ettiği Cicaldau ve Morutan için “Morutan çok yetenekli ve kapasitesi çok yüksek. Tempoya alıştığı zaman iyi olacaktır. Genç ve yetenekli bir futbolcu. Zaman ve sabır lazım. Morutan, millî takımda niye yok bilmiyorum. Cicaldau da çok iyi oyuncu. İlk maçlarında da bunu gösterdiler zaten” diye konuştu. Hagi, Fatih Terim için de “Galatasaray en büyük reformları onunla yaptı ve başarılara ulaştı” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1