banner2
banner34

Hendek te Kazanan Denktaş-Savarona

KKTOK un organize ettiği 2016 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası 3. Ayağı dün Mağusa da bulunan efsanevi Hendek Etabının 2 kez geçilmesi ile yapıldı.

Hendek te Kazanan Denktaş-Savarona
banner45

KKTOK un organize ettiği 2016 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası 3. Ayağı dün Mağusa da bulunan efsanevi Hendek Etabının 2 kez geçilmesi ile yapıldı.Sezona 0.8 katsayı puan veren yarışta 16 araç start alırken Sezonun ilk yarışında sansızlık yaşayan ve bu yarışta Daha önce Türkiye Ralli Şampiyonu olmuş bir araç olan Ford Fiesta S2000 ile start alan Rauf  Denltas- Dervis Savarona , Hendek etabının da kazananları oldular.Onları çok az bir farkla ilk etapda Lastik de patlatan Mustafa Bulutogluları-Ahmet Özerdem izledi. 3. Lük ise Ömer Yıldız-Mustafa Yücenerin oldu.

Grup N de ise 1. Ömer Yıldız-Mustafa Yücener, 2. Halil Mulla- İbrahim Kara ve 3. İse Mehmet Kamiloğlu-Rasim Cetinkayanın oldu. Grup A8 de ise Rauf Denktaş – Derviş Savarona 1. , Mustafa Bulutogluları-Ahmet Özerdem 2. Ve Yusuf Cambaz – Canben Özpaşa 3. Olarak Finish gördüler.

2 çeker klasmanında ise büyük çekişme yaşandı ve bu yarışta Bora Manyera-Deniz Fahri A6 birincisi oldular.Onları 2.  Ahmet Aksoyt-Enver E. Ozbeser ve 3.  ise İbrahim Argün – Serdar Kumru takip ettiler.

KKTOK yarışın ödül törenini tarihini önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Kaynak: Yeni Bakış

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1