banner2
banner34

Herkes gitti, tek o kaldı...

Beşiktaş, Sivas'a karşı ağır bir darbe alırken, sahada ve tribünde dikkat çeken olaylar meydana geldi.

Herkes gitti, tek o kaldı...
banner45

TARAFTAR: "FİKRET ORMAN PARALAR NEREDE?"
banner37

Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasının 85. dakikasında Beşiktaş tribünleri Başkan Fikret Orman’a tepki gösterdi ve ‘Fikret Orman paralar nerede?’ diye tezahürat yaptı. Beşiktaş tribünleri, Sivasspor karşılaşmasının 85. dakikasında Başkan Fikret Orman’ı protesto etti. Dakikalar 85’i gösterdiğinde skor konuk ekibin lehine 2-1’ken Beşiktaş tribünleri ‘Fikret Orman paralar nerede?’ diye tezahürat yaptı. Tribünlerin tezahüratı maç sonuna kadar devam etti. Tribünler ayrıca futbolculara da ‘Ruhunuz nerede’ diye tezahürat yaparak tepki gösterdi. Karşılaşmanın sonlarında ise Beşiktaş taraftarı, Sivasspor’u alkışladı.

Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasının 53. dakikasında yaptığı hatalı pasla siyah-beyazlıların 2-1 geriye düşmesine neden olan Oğuzhan’a tribünler tepki gösterdi. Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasının ikinci yarısında dakikalar 53’ü gösterdiğinde yaptığı hatalı pas sonrasında topu Emre’ye kaptıran Oğuzhan Özyakup, Emre’nin bu pozisyonda gol atması sonrasında tribünler tarafından ıslıklandı. Top ayağına her geldiğinde tribünler tarafından ıslıklanan Oğuzhan Özyakup’u Teknik Direktör Şenol Güneş 57. dakikada oyundan aldı. Oyundan çıktığı anda da ıslıklanan Oğuzhan, yerini Mustafa Pektemek’e bıraktı.

Beşiktaş-Sivasspor maçı öncesinde siyah-beyazlı futbolcular, dün ölümünün 80. yıldönümünde anılan Atatürk için “Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz” pankartıyla maça çıktı. Hakkari’de şehit olan askerlerimiz için de maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu. Beşiktaş-Sivasspor karşılaşması öncesinde Mustafa Kemal Atatürk unutulmadı. Stadyumun bütün panolarında ‘Saygıyla anıyoruz’ yazısı yazılırken, 10 Kasım nedeniyle anons yapıldı ve tribünler alkışlarla karşılık verdi. Siyah-beyazlı futbolcular da sahaya pankartla çıktı. Futbolcuların taşıdığı pankartta ‘Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz’ ibaresi yer aldı. Seremoni sırasında Hakkari’de düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Beşiktaş ile Sivasspor arasında Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Qauresma'nın faulü sonrasında sinirler gerildi. Faule tepki gösteren Sivasspor'a Pepe'den itiraz geldi. Bunun sonrasında Pepe ile Braz arasında gerginlik yaşandı. Daha sonrasında Dorukan ve Hakan'a sarı kart çıktı.

Beşiktaş’ın sahasında Sivasspor’a 2-1 mağlup olmasının ardından tribünler yönetim ve futbolcuları protesto ederken, Teknik Direktör Şenol Güneş, maçın ardından bütün takımı sahaya çağırdı ve tribünlere götürüp taraftarlardan özür diledi. Beşiktaş’ın sahasında Sivasspor’a 2-1 kaybetmesinin ardından tribünler başta yönetim ve Başkan Fikret Orman olmak üzere futbolcuları protesto etti. Maçın ardından tribünlerden büyük tepki gelirken Ricardo Quaresma takım arkadaşlarının soyunma odasına gitmesini istemedi ve takımı tribünlere götürmek istedi. Quaresma’nın ardından Teknik Direktör Şenol Güneş de futbolcuları sahaya çağırdı. Takım sahaya geri dönerken, Şenol Güneş tribünlere el sallayarak özür diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 06:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1